![]() |
|
Што ви иде? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4344454647 86> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
плачев, се нервирав, кубев коси, лупав у ѕид....ме прибраа две лудачи ме однесоа на по некој шток и моабет нервозата ја истуривме во обилен ручек и огромни десерти и на крај не освести сметката...сеа ми иде да повратам од толку јадење и ми иде да се прерачунам колку % утре ке ме отпуштат од работа.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Ми иди да мавам.
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
да си легнам...
![]() |
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Mi ide aaaaaa bolje da ne kazam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
ми иде...ми иде...џенем да фатам
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
да вежбам нуркање во кадата
|
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
da stavam kraj
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Mi ide da si ostanam doma denes...koj kje ide sega na rabota
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.....da go fatam prviot avion za Mk.....ama neke moki
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
НА ЕДЕН/ЕДНА ФОРУМЏИЈА/КА ДА ГО/ЈА ПРАШАМ КАДЕ ЖИВЕЕ
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...da se smeam na cel glas...
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Kako li ke reagira da i kupam vakvo?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Да си го откорнам носов
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Da storime edna solja muabet
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4344454647 86> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |