|
ЕВРОВИЗИЈА |
Внеси реплика | страница <1 4344454647 70> |
Автор | |
Lenin0
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
MAXarena админи Регистриран: 05.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kakov boki kakva 13ka be so mu e na narodot denes? covekot ne e ni za gledanje a komoli za slushanje! OMG!!!
pogolem rezil od debel covek vo sukna na shtikli koj nema ninakva veza od peenje da go pushtime na evrovizija???? LOL! btw ne deka sum bitolcanec ali parketi bea zakon :) Изменето од Lenin0 - 27.Февруари.2008 во 16:08 |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
После се, дојдов до заклучок дека сега Боки 13 требало да ја преставува Македонија
еве го клипот со песната од него и Big Mamma ВИДЕО |
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
После нахнадно преслушување на некои од песните на јутуб, имаше некои кои што ми се допаднаа. Јова Радевска доста добра песна, изведба, одлично спакувано песниче... Се познава дека нема македонштина. А и песната на Туна особено ми влезе во уво, а пејачката во око малце (ама само малце ).
Да не знае некој од каде може да се симнат песниве? |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
BidiFit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па песните си беа ок! Да видиме што ќе се случи понатаму?
Да не прогнозираме пред време,а и се знае дека нема формула за на евровизија,секогаш победувале неочекувани песни... |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
26 strani ste ispisale.....e ne ve 4itam....mozebi ke povtoram nekoj.........ne e vazno.......veruvam deka ovaa godina imame dobar izbor.............ako gledame od politi4ki aspekt...se razbira.....(a se se vrti okolu i vo toa)........ke dobieme baagi glasovi ........,,,,,,,,,a nisto 4udno da osvoime nekoe mesto do pettoto ili trettoto,,,,,,,ke bide interesno , da , da , ke bide
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
можеби темава требаше да ја крстам така,ама ја пуштив на почетокот на евровизија.не мислев дека ќе биде е..визија
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova bese " Ebovizija" kade ne onadea vo mozok mislejki deka nema nisto da zabelezime
|
|
shumar
Нов член Регистриран: 09.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
cosmopolit
Нов член Регистриран: 26.Февруари.2008 Локација: Tanzania Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova poveke licese na parodija na evrovizija, navistina ne mi e jasno kade ucele stajlistite i vizazistite i vo koja godina ziveat.
najjako bese koga izlegoa manekenkite a vo pozadina pesnata " zosto si me majko rodila" |
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Blagodaram za pesnata. Nejkam da zvucam negativno ama pogolema katastrofa ne sum slusnal ( ako se iskluci Bugarskiot i Srpskiot turbofolk) |
|
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знае некој каде можам да ја најдам песната на Јова Радевска - Јас сум овде?
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne ja sledev vnimatelno, ama spak mislam deka od najloshoto pobedi verojatno najdobroto!I jas mislam deka Gish otskoknuvashe, ama kako nastapot da beshe vekje videno!
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никој не збори за местенки бидејки се’ уште неможеме да се изназбориме и да се изначудиме за песната што ја одбравме за овогодишен претставник.Читајки ги мислењата на форумџиите,а богами и мислењата на сите со кои сум дискутирала околу темава сите се едногласни-песната ни е крш.И во право се кога велат дека најголем успех ќе доживееме оваа година ако воопшто успееме да се пласираме во финалето.
Не само победничката,сите песни што беа понудени годинава беа катастрофа,како да беа бирани од фиоките-најутка песна што сум ја напишал-на нашите автори. Гласав и се уште мислам дека Гиш требаше да оди понатаму,од повеќе причини што сега нема да ги елаборирам,а што се однесува до Паркети(фаворитите на повеќемина) и тие беа бледи и не го извадија максимумот од себе. Другите не ни сакам да ги коментирам. Го задржувам ексклузивното право вака да размислувам |
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako po pravilo na prvo slusanje na pesnite niedna ne mi se dopaga, pa ni taa sto ke pobedi.Posle koga ke pocnat da ja pustaat celo vreme na mediumite duri i pocnuvam da si ja potpevnumam, a koga loso ke projdeme na Evrovizija krivo mi e. E.... STO ZNACI DA SI JA SAKAS DRZAVATA
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Внеси реплика | страница <1 4344454647 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |