IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Ми фали, ми недостига
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ми фали, ми недостига

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 447448449450451 473>
Автор
Порака Обратен редослед
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Статус: Офлајн
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2006 во 11:24
ТИ ,ИН ДИС МОМЕНТ
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2006 во 20:26
mi fali toplo vreme, ke se poremetam veke, ova li e maj
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
Кон врв
SkorpijA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Април.2006
Поени: 1692
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SkorpijA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2006 во 20:02

mi nedostiga minatoto leto i lugeto od toa leto

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2006 во 19:59

Originally posted by blue blue напиша:

МИ НЕДОСТИГА ДЕЛФИН КАДЕ СИИИИИИ?

ej............ZNAES DEKA SME SEKOGAS ZAEDNO  KE TI NADOKNADAM VETUVAM

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2006 во 19:56

Originally posted by cecka cecka напиша:

MENE ISTO, DELFIN, MAJA

Кон врв
Мече Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Април.2006
Локација: Marshall Islands
Поени: 224
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Мече Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2006 во 20:08
Ми недостига љубовта моја која е толку далеку од мене  сакам да ја гушнам,бакнам силно
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2006 во 19:49
MENE ISTO, DELFIN, MAJA
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2006 во 18:32
CryCry-samo eden gospod znae kolku mi nedostiga ......
Кон врв
nedopirliv Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Поени: 1334
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2006 во 16:21
minedostiga,vcera....nokta....bese ubava,bi sakal da se povtori...so istata licnost na istoto mesto
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2006 во 14:05
МИ НЕДОСТИГА ДЕЛФИН КАДЕ СИИИИИИ?
Кон врв
Queen Bitch Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Април.2006
Поени: 1041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Queen Bitch Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2006 во 18:14

am ajde de kazi i!!! ne e ni dostapna za bar da i secnam. odvaj cekam da dojt utre alekto za da ti raskazam sveeee.

a inace mi nedostigat i eden klosar so isto taka trebase da dojt ljub. ama ne dojde.

JEBOTE KLINTON JEBOTE

Don't wory be happy :)
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2006 во 15:16
алекто ма...кога планираш да се појавиш?????....
Точачиња.
Кон врв
plavu$a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Април.2006
Поени: 4016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2006 во 12:07

mene mi nedostigat vceeeeeeeeeeeraaaaaaaaaaaa.

mnogu jako si pominav.

mi nedostigat moeto srcence, my drubarce, mi nedostigavte vieeeeeee

itn, itn, itn..........

In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2006 во 23:50
веќе ми недостигат мојот нај другар кој си ојт ...зашо си идеш бееее???...асолно не се видовме...али...то е ...
Точачиња.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 447448449450451 473>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.