|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика | страница <1 446447448449450 473> |
Автор | ||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
BRAVO za ova........ |
||
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mi fali site da gi vidam koj gi znam i koj ne gi znam od forumot, mi fali da gi vidam duri i onie koj mi se simpatii pa i onie so koj se karam zasto na kraj site sme luge i ednostavno site sakam da ve vidam...
|
||
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
||
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
site mi falite, ako ste izlezeni po zabava, unav provod ama ako spiete sram da vi e pa sabota e be luge Zaboraiv, CRNI, do kaj e so macenceto, pocna li da prede...... |
||
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од brza |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
баш сеа си мислам на Карнејшн и Алекта .........ми недостига муабетот ,кафето ,пивото, насмевките,музиката во Џез енд Блуз....
|
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ama mi fali i mene majabrza....a i alekta mi fali so dade dade...odamna so dade ja nemalo |
||
|
||
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mene mi nedostigat cel svet! kade se moite drugarcinja, moite picinja, moeto seljace, samo ne mi nedostigat ona grdanisteno! |
||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||
crni69
Сениор Регистриран: 24.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sakam edno ...milo...dusice...kolku e fina...samo da znaes... |
||
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
EVE TI DVE MACENCA.. SREKEN LI SI |
||
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
||
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
crni69
Сениор Регистриран: 24.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mi fali mi nedostiga edna mnogu mila osoba ...macence moe...moe...mozebi moe...
Изменето од crni69 |
||
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ми фали едно 5-6 саати добро спиење
|
||
MisIcA
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
maja brmm beleg angle brza ghost strumfeta
|
||
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
||
Внеси реплика | страница <1 446447448449450 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |