![]() |
|
Македонија го призна Косово |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4243444546> |
Автор | ||
milano4ever ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
|
Da ti kazam pravo duri i troa keif mi e duri,sepak Kosovo e Albansko,no zapamt,ne e muslimansko-arnautsko. |
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|
sramota ... ete go najdobriot premier i najdobrata vlada a i pametniot narod sto znae za kogo glasa
istorijata se povtoruva.... demeke sme golemi makedonci , a vsusnost predavnici.... sega cekajte go denot koga makedonija napolno ke si ja izgubi avtonomijata |
||
![]() |
||
kum ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
|
abe lujge...drugi resavaat koj kogo priznava...
|
||
JOIN THE FAMILY
|
||
![]() |
||
milano4ever ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 40 |
|
ne mi e jasno . poveke vie zalite nego srbija .. se plasite od srbija ili sto e ?
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
сеедно...искрено баш ми е гајле...ако сакат и ѓуптин од утре нека ме викат....ме заболе таквото
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
|
Aj cestito drzavata na siptarite,sega uste Grcija da go priznaj...
Inaku oficijalno potvrduvam deka Makedonija i Crna Gora go priznaja Kosovo kako nezavisna i suverena drzava. Ambasadorot na Crna Gora ne e pozelen vo Srbija :D. |
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
![]() |
||
kum ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
|
vikas?
|
||
JOIN THE FAMILY
|
||
![]() |
||
Dardania ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 09.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
|
Македонското Собрание по целодневна 9 часовна распрва даде поддршка на Резолуцијата за односите на Република Македонија со Косово. 85 гласа „за“, еден „против“, пратеникот Стоиљковиќ и 16 „воздржани“ гласови на опозицијата беше изгласана Резолуцијата поднесена синоќа од партиите ДУИ и ДПА.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
Red`Black ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
|
4,3,2,1 aj so sreca sega pazite da ne go vikate kosovo tuku
Republika :) |
||
![]() |
||
Dardania ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 09.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
|
Црна Гора го призна Косово
do kraj na nedela i SRBIA i MAKEDONIA ke go priznat REPUBLIKA KOSOVO Изменето од Dardania - 09.Октомври.2008 во 21:00 |
||
![]() |
||
Pacifist ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
|
toj proces se uste ne e otvoren...
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4243444546> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |