![]() |
|
Разлика меѓу жена и љубовница |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4243444546> |
Автор | |
Цаци Галапчарот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ti devojce ne razumes, ja jebem i sm stari ergen |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Ke gi dobies koga togas so vakov pamet i toa ...... elenski
![]() |
|
![]() |
|
Цаци Галапчарот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Ja nism ozenen pa rogove nabijem a ne dobijem
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Epa bas tie takvite kako tebe koi ne go pocituvaat toa dobivaat rogovi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
E za muzeve toj ne vazi
Изменето од Цаци Галапчарот - 02.Декември.2007 во 00:10 |
|
![]() |
|
Zenata treba da znae da bide i drugar i ljubovnica....i da go vozbuduva ..... i da go razbere....... i da bide tuka za nego....da ostane karakterno dosledna na ona sto bila pred da se omazi......
P.S. Istoto vazi i za mazite
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
zatoa i temata rezonanca ja otvoriv ... Ima na primer nekoi raboti sto smetam deka se vazni ... na primer... ne e problemot oti imame neplateni smetki ... tuku problemot e bidejki nemame dovolno prihodi ... taka da ludjeto poveke vreme gubat na toa kako da se stedi ... pa posle toa vo razni raspravii koj e kriv i slichno ... mesto toa ... potrebno e da se razmisluva kako se ima pogolem prihod ... na primer nekoj ke kaze ... nema rabota ... ili nema pari ... ili tesko e denes vremeto ... ili pak bezbednosnata situacija vo Republika Makedonija .... i obavezno ... sto se kaza za EU i NATO ... sepak ... mesto da se kazuvaat dobri izgovori ... potrebno e i mazot i zenata ... zaedno da zapnat da gi resavaat problemite ... i plus ... ako se ima svalerka ... nekoj ke mora da ja plati cenata ... vo najgolem slucaj ... stradaat decata ... za zal ... ni krivi ni dolzni ... |
|
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Tokmu na toa mislev marco ,koga go pishuvav postot ova shto ti go kaza e sekojdnevie na 90%od mazenite zeni a tokmu toa ne smee da se sluchuva... Изменето од mamma - 01.Декември.2007 во 21:56 |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
mnogu ubavo kazana koja e razlikata ... pozdrav Mishell_G ... ama sto ponatamo ... eden prijatel moj vika: umot ne lazi !!! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mamma me povleche da napisam deka ... zenata treba stalno da e doterana ... da ne e bilo kako ... vo trenjerki ili vo roba ... no uste povazno ... da nauci kako treba da komunicira so mazot ... vo start na komunikacija se pali rabotata: - kaj bese ? - kaj si ti ? - znaes sto mi kaza majkati ... i slicno ... Isto pak i nie mazite sme nesmasni ... mesto da gi resavame problemite ... nie znaeme poveke kako da napravime problemi ... |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Zenata se grizi za semejstvoto vo celost, a ljubovnicata samo sa seksualniot nagon
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Se slozuvam donekade so marco...
nie zenite (zboruvam opshto)sme takvi...ke se mazime,ke pomine nekoj period i ke pochnesh da mirishash na sarma -namesto parfem,ke se zdebelish(a ke se pravdash so radjanje na deca)kako nikogash dotogash da ne si videla hrana,ne ti e vazno dali imach crn koren na kosata,namesto sekogash da si sredena,gi snemuva neznite zborovi (koi bile sekojdnevnost pred mazachkata)zoshto gledash deka ima prashina po podot-nemash vreme za neznosti,a i shto ke ti se...nema potreba od povtorno osvojuvanje.............i red drugi raboti koi pak ke kazam generalno gi pravime. |
|
![]() |
|
kristin ... malku ke izlezam od temata ... ama pak ke se vratime na nea ... ova e stvarno mnogu dobra tema ... i mislam deka ke bide dosta poucna ... Inaku ke kazam edna vistinska prikazna ... sto godini nanazad ja imam kazuvano ... deka imenkite kaj nas ... se izliteni i istroseni ... Na primer ako se kaze MAZ !!! Zborot maz , e tolku istrosen ,... demode ... Maz znachi ... smotan, ne go biva da kupuva, glup, dosaden ... Zena znachi ... vo roba, so vitleri, mirisa na kromid ... vo rakavite zasukani ... zatoa predlagam ... da se smenat tie zborovi MAZ , ZENA se neka bide isto ... I koga ke se izleze ... i se sretneme so nekogo .... - zdravo ... da te zapoznaam ova mi e svalerkata ... svalerka znachi : kulturna, fina , doterana , elokventna, nasminkana ... ili - zdravo ... da te zapoznaam ... ova mi e svalerot ... svaler: kulturen, fin, vnimatelen ... A se neka ostani isto ... sega ke se vratam pak na temata ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mnogu aktuelna tema ... ke dadam dve mislenja ... prvo kako maz ... mnogu godini vo brak ... mislam deka ... isto kako i bilo koja zena ... mazot treba nanovo da si ja osvojuva zenata ... no bidejki toa tesko mu padja ... nemoze so isto razmisluvanje na ja osvoi zenata ... koja go znae kako dise .... polesno e da se pravi fin i kulturen ... i taka natamo kaj nekoja sto ne go poznava ... sepak bi rekol: TREBA DA SE POTRUDIME DA SI JA OSVOIME SOPSTVENATA ZENA !!! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4243444546> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |