![]() |
|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 431432433434435 473> |
Автор | |
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hai...mili najmili
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
helou drim tim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
кај си ма белегче мило? цело сабајле те нема
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
ех, дојде и одма си отиде, па како да не ми фалит
![]() |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Nikade bez tebe...pa neli sme tim ![]() |
|
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
pa neli si tuka be zochko :)?
|
|
![]() |
|
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
A jas ?????
Mu falam li nekomu??????? |
|
![]() Come on and be my little good luck charm - |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Мајсторче
|
|
![]() |
|
![]() |
|
SkorpijA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
mi nedostiga sestra mi
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
ke me zemete i mene...... i jas sum u kriza......... ne ljubovna ama......
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
e togash nema da mi nedostigash
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jas sum tamu blisku ...do Biser..ajde...mi falish...odamna nekoj nekriziral tuka kaj mene.....pa ima 24 saati....
|
|
|
|
![]() |
|
Znam...ti doaga da puknesh..ama so toa nishto nema da napravish....pa na site ni nedostasuvale deckovci i devojki sto ne ostavile pa sme preziveale...more sme se zaljubile povtorno uste posilno vo nekoj drug.....
a mene sega mi nedostasuvash ti da si mi tuka da te shetam po Biser i da zaboravish na Maro |
|
|
|
![]() |
|
Strumfeticke...ke dojde drug...ke visish ushte dolgo dolgo na msn....a i ke krshish ushte noze trcajki po deckovci...veruvaj milicko....
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 431432433434435 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |