IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Музика
  Активни теми Активни теми RSS - Што мислите за ЦЕЦА?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што мислите за ЦЕЦА?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4142434445 50>
Автор
Порака Обратен редослед
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2006 во 16:44
Originally posted by Anarhist Anarhist напиша:

OK e Ceca, zasto da ne.
Zasto pa Madona e podobra - posto pee na Angliski - pffff.
Nema veze, sekoj si ima razlicen vkus, a Ceca e onaka OK, a za ovie prostori e zakon.
Koja pejacka sobrala do sega tolku luge ko Veva na Marakana.

bjelo dugmeWinki za razlika od ceca praet muzika...
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
Anarhist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 14.Ноември.2006
Локација: Vinica
Поени: 471
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarhist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2006 во 16:32
OK e Ceca, zasto da ne.
Zasto pa Madona e podobra - posto pee na Angliski - pffff.
Nema veze, sekoj si ima razlicen vkus, a Ceca e onaka OK, a za ovie prostori e zakon.
Koja pejacka sobrala do sega tolku luge ko Veva na Marakana.

Кон врв
paki Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Ноември.2006
Поени: 21
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај paki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2006 во 19:28
ceca nema vrska gola voda cela e celulit
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2006 во 12:01
ne site ja poddrzuvet ceca,svrti nekolku strani nanazad ke vidisWink
Кон врв
raging bull Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Ноември.2006
Локација: Afghanistan
Поени: 145
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај raging bull Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2006 во 08:10
Abe vie normalni ste more ili kakvi ste???
Vidi ova se folkeri na plinLOLLOLKakva ceca ,kakvi bakrachi....MME seljachko  tamu od Juzna Srbija,kakov e onoj shund pa ushe ja falet....znam jas dobro deka se pushtat segde ama forumumgiive ve smetav za lugje so povisoki pogledi,svakanja,stilovi....
Ceca,beDeadDeadDead
Кон врв
Cvekence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 2509
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2006 во 00:12
Originally posted by Romeo Romeo напиша:

jas tvrdam deka nema kafani kaj sto ne pustaat ceca :)))

epa ima...ja iam kafana kaj so se vrti narodno i toma zdravkovic epten koa ke se zapijat poredovnite musteriiLOLLOLLOLsea so prajme...ima ili nema kafani bez ceca?
respect my authoritaaa
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2006 во 00:10
Originally posted by cecka cecka напиша:

Originally posted by vesni vesni напиша:

Цеца е институција. неспоредлива со никоја друга...

Ne preteruj.....

ne preteruj vtorpatLOL
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2006 во 00:05
Originally posted by vesni vesni напиша:

Ne preteruj.....
Кон врв
vesni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Август.2006
Поени: 90
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vesni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2006 во 01:25

Кон врв
Romeo Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 30.Октомври.2006
Поени: 43
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Romeo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2006 во 12:06
jas tvrdam deka nema kafani kaj sto ne pustaat ceca :)))
Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2006 во 11:54
si sakam skoro sekakva muzka pa i ceca ima ubavi pesni.
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2006 во 11:31
e pa ko ke ojme vo kafana obicno ja poracvam otvorimi belo lence vrata i kazi rajne zs ni e omilena mene i na mojot najdobar drugar i slicni stvari na to,kolku so sum ihformiran niedna od ovie raboti ne e od ceca,a kafani kaj se pustat ceca ti tvrdam deka ne posetvam,ednostavno se kosit so moite "rokerski principi" kako sto miluvas da kazisWink
Кон врв
Romeo Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 30.Октомври.2006
Поени: 43
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Romeo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2006 во 10:20
ne bas klasika ali ko ke ja slusam ceca mi praj keif , vie gospodo rokeri ko ke sednite u kafan so slusate ve molam , a odite u kafana toa e 100 % , tamu da ne vi pustaat kismet ili potpevnuvate nekoja od ceca , aj da bideme iskreni
Кон врв
dusko26sk Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Октомври.2006
Поени: 11
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dusko26sk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2006 во 03:56
ceca e klasika.ja slusaat i staro i mlado.neka ne se pravat site deka mrzat turbo folk.potsetete se kolku narod imase na koncertot na stadion.toa vie e dovolen dokaz.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4142434445 50>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.