IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ТУКА ШМЕКАЈТЕ СЕ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ТУКА ШМЕКАЈТЕ СЕ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4142434445 105>
Автор
Порака Обратен редослед
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2006 во 14:47
Originally posted by kokolo kokolo напиша:

Originally posted by natalija natalija напиша:

shmek shmek shmeeeeek[IMG]height=17 alt=Tongue src="http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley17.gif" width=17 align=absMiddle>
      срцуш... па јас заборавив да те исфалам колку си сладок, умен висок нежен прекрасен, задоволство што те запознав [IMG]http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley9.gif" align=middle>

fala Nate [IMG]height=17 alt=Embarrassed src="smileys/smiley9.gif" width=17 align=absMiddle> ama i ti si zgodna momicka

не ме срами сега
Кон врв
Zoki_S Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Поени: 2757
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoki_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2006 во 14:44
Deka si be KOKOLO,KOKOLO,KOKOLO

Come on and be my little good luck charm -

Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2006 во 14:41

shmek shmek shmeeeeek[IMG]height=17 alt=Tongue src="http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley17.gif" width=17 align=absMiddle>

срцуш... па јас заборавив да те исфалам колку си сладок, умен висок нежен прекрасен, задоволство што те запознав
 fala Nate Embarrassed ama i ti si zgodna momicka
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2006 во 14:35

срцуш... па јас заборавив да те исфалам колку си сладок, умен висок нежен прекрасен, задоволство што те запознав
Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2006 во 14:31
shmek shmek shmeeeeekTongue
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
SkorpijA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Април.2006
Поени: 1692
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SkorpijA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2006 во 14:04

âàó ìèëà ìå øîêèðà...
¼àñ íåìàì ïðîáëåì, íî î÷èãëåäíî íà íåêî¼ ìó ïðå÷àì.. òàêà äà óæèâ༠âî øìåê..
Kako moze ti da nerviras nekogoConfused  Hug
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2006 во 14:03
TAKE ME AWAY !!!
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2006 во 14:03

Ок ова е тоа!!! Ова е последен шмек од моја страна!!! НЕМА ПОВЕЌЕ ШМЕК ЗА ЈАВНОСТА!!!!
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2006 во 14:02
вау мила ме шокира...
јас немам проблем, но очигледно на некој му пречам.. така да уживај во шмек..
Кон врв
SkorpijA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Април.2006
Поени: 1692
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SkorpijA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2006 во 13:59
Da ne ima nekoj problem Big smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2006 во 13:58
Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

Добро бе луѓе што е работава?!?!?! Јас каснам со годиниве или што?!?!?! Многу работи денес се случија!!! Дај кажете ми кој што каде и како!!!! НАЈЕДНОСТАВНО МУАБЕТОВ Е ТОЈ!!! НА МЕНЕ И НА БЛУ НИ ТРГНА ШМЕКОТ И ТОА Е!!!! ОД КАДЕ СЕГА МУАБЕТИВЕ!!! АМАН ТЕ!!! ОК НЕМА ВЕЌЕ ДА СЕ ШМЕКАМЕ ИН ПУБЛИК ОД СЕГА САМО НА МСН И ТЕТ А ТЕТ!!!!

кој па те*е те замара сега ај те молам не трескај дека на некој му пречите.. јас стварно не знам што ви е
Кон врв
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2006 во 13:55
a nie so gledame od strana da umrime a?e ne mozit,sakam da se smekate ovde!!!!!!!!!!!!!!!
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2006 во 13:53
Добро бе луѓе што е работава?!?!?! Јас каснам со годиниве или што?!?!?! Многу работи денес се случија!!! Дај кажете ми кој што каде и како!!!!
НАЈЕДНОСТАВНО МУАБЕТОВ Е ТОЈ!!! НА МЕНЕ И НА БЛУ НИ ТРГНА ШМЕКОТ И ТОА Е!!!! ОД КАДЕ СЕГА МУАБЕТИВЕ!!! АМАН ТЕ!!! ОК НЕМА ВЕЌЕ ДА СЕ ШМЕКАМЕ ИН ПУБЛИК ОД СЕГА САМО НА МСН И ТЕТ А ТЕТ!!!!

The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2006 во 13:47
Originally posted by blue blue напиша:

blu

Блу велиш?? добро да си знаеме или знам за другите не се мешам..
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4142434445 105>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,422 секунди.