IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Сон
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сон

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4142434445 55>
Автор
Порака Обратен редослед
angelwings Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Мај.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1927
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelwings Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2006 во 13:33

Originally posted by senokos senokos напиша:

Originally posted by angelwings angelwings напиша:

Zdravo ako nekoj znae bi sakala da mi kaze sto znaci da sonuvas slon. Sonuvav 3 sloncinja,mnogu bea ubavi.Fala

mnogu  mislis   na   surli

Кон врв
mende Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Мај.2005
Поени: 801
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2006 во 11:06
to znaci deka ke se zapoznajes so slonce zensko obleceno vo tanga
mbm
Кон врв
angelwings Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Мај.2005
Поени: 1927
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelwings Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2006 во 10:35
 Zdravo ako nekoj znae bi sakala da mi kaze sto znaci da sonuvas slon. Sonuvav 3 sloncinja,mnogu bea ubavi.Fala
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2006 во 10:11
a sto znaci ako sonuvas kako pagjas vo nekoja dlaboka dupka, i celo vreme vo sonot da pagjas i pagjas i nikako da stignes do dnoto??? 
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2006 во 03:21
pravo da ti kazam ,.......................................pojma nemam,............sepak lesna mu zemja!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2006 во 17:03
a so znaci ako go sonuvam decko mi kako umrel? ustvari sum sonuvala kako mi se javile po telefon i mi kazale deka umrel, a posle toa sum se sretnala so nego na dogovorenoto mesto....
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2006 во 22:17
вчера сонвев преубав сон...уствари не знам шо сонвев...али знам кој сонвев...и знам дека ко се разбудив бев најсреќното моме на цел свет...
Точачиња.
Кон врв
tajci Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Март.2006
Поени: 472
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tajci Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2006 во 17:44
za moja sreka ili nesreka nikogas ne sonuvam -t.e. ne se sekavam na nisto!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2006 во 15:28

Originally posted by Ghost Ghost напиша:

bogami, ednas majkata i ti da pogodis tema i post u isto vreme hahahhaa 

ех...се прает и такви грешки понекогаш кај мене......со соној...за карнејшн да не ми се нервират...сон...сон...сон...

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2006 во 15:27
пред некој ден го сонвев еден од најубајте соној...обожавам да сонвам...пошо се шо сакакме да ни се десит ...си се дешават неочекувано...добро знајт да се најт и некој кошмар...али...
Точачиња.
Кон врв
soncence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: American Samoa
Поени: 2341
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2006 во 13:11

Nekogas toa sto go sonuvam se ostvaruva.Ne bas isto kako vo sonot tuku slicno.

Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2006 во 11:14
Originally posted by Mikus2006 Mikus2006 напиша:

Знаете што ме нервира најмногу кај соновите?

Кога на сон сум во некоја опасност, не можам ни да трчам (да бегам), ни да викам. Дали истото им се случува и на други?

Yep yep toa i mene mi se slucuva....ko kje sakam da vikam .... ne mozam da vikam, ko kje sakam da trcam ne mozma da trcam, ko da sum zakovana na mestoto kaj so stojam.....i toa mi e epten gadno.....najslatko e ko kje se razbudam ... togas svakjam deka se e son......a zosto e toa takaaa???

i btw mi se ima sluceno (toa najcesto ko kje se razbudam i ko kje recam aj uste 10min. da pospijam) pr. sonuvam deka odam nakaj telefon i go ocekuvam da zvoni i dodeka odam nakaj nego toj zvoni a vo isto vreme mi zvoni i sataatot.....drugo .... sonuvam deka odam nakaj vratata da i otvoram na nekoja drugarka i vo sosonot taa tropa i stvarno nekoj na vratata tropa.....i sl....:))) interesno....:)))))vakvi soncinja mi se imaat deseno .... mnogu pati

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2006 во 02:26
bogami, ednas majkata i ti da pogodis tema i post u isto vreme hahahhaa 
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2006 во 00:55

Originally posted by Ghost Ghost напиша:

ехеееееееее јас коа лепев мор ти беше уште на мешање малтер 

јас сонвев дека мешам малтер  и решив да испробам во реалност...ево во мојот пост верувале или не ...се содржит зборот сон...СЕГА КАРНЕЈШН СПИЈАЛ МИРНО...

Точачиња.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4142434445 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.