|
Критики позитивни/негативни на личните тв |
Внеси реплика | страница <1 4142434445 46> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj kje mi kaze za prokletata rima
so vi zgresila na siteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drugo....................hmmmmmmmm
bi sakal jas ednas tuka da rakopleskam i da pofalam nekoja pesna no taa treba prema mene da udri da ima tek da ima harmonija i rima za da go ima seto toa treba vraski covek da se izmaci i ne kje moze da gi napise 10 za eden den bi sakal i jas ednas tuka da rakopleskam |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega ne sakam da kritikuvam
samo sakam da prasam jas neuk nepoet, imam edno prasanje do site koi pisuvat poezija tuka i sakat da mu odgvorat na neukiot so mislite za rima vo pesnite????????????????? tolku li e strasna ,so voopsto ja nema???????????? |
|
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izvestuvanje imashe,tamu kade se izvestuvanjata..
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prvata za tebe i dobroto delo sto go napravi sto ne izvesti i sekako
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aha
e otvorena no nikoj ne znae hahahahahha izgleda zatoa ne me falat tuka |
|
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OK,...Vi blagodaram na razbiranjeto,temata ja zatvaram...
a zamerki i poplaki za moeto rabotenje tuka na druga tema.. |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne.... krikiti kje se pisuvat pokasno
veruvam ispravno- kako koj misli kje kazuvat site i ako ne se kriticari i literati so im se dopadna i so ne im se dopadna taka kje e pravilno ispravno posteno sekoj kje si kazit zasto da se luti nekoj well edno e vo pravo nitu se davat pari nitu nagradi vi posakuvam ubavi tri dena so time out |
|
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
приморан сум тука да го пишам мојот последен пост на форумот........Мамма мислам дека треба помалце покажување дрскост и таа надмоќ што ја имаш со тоа што си модератор.........отворена е тема која повеќето ја сакаат и чекаат некој да пиши за нив за нивниот расказ песна и поради твојот заострен однос со литеранова го скратуваш и тоа право.........ма како ли воопшто функционира форумот........по кои принципи и правила се поставуваат модератори тука.........само едно знам дека личните проблеми со членовите се оставаат на страна........и не се прави реваншизам со тоа што му се забранува да пишува........а зошто......????.......наместо да направите форумот да биде место како што треба да биде......заедно со своите колеги и колешки ширите антипатија према членовите......
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
lpartik
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 402 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво ЛИТЕРАНОВА,ВАКА СЕ ПИШУВААТ КРИТИКИ.Се гледа дека си бил ученик на Вангелов. Ама литератите обично повеќе ги сакаат афирмативните критики...што значи дека лицемерието е сеуште во мода.
|
|
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa bi bila ogromna steta, no kako sto predvidov strastite ne se smirija i posle se' sto bese prezemeno. Verojatno ke bidat neophodni takvi radikalni merki i istite potpolno ke gi poddrzam.
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne,...tuku mislam deka ke se oladite malku,a dotogash ke razmislam shto
da napravam so temata poezija voopshto,zoshto ako nemoze da se najde razbiranje,ke bidam primorana za zal da ja zatvoram i taa tema privremeno. |
|
literanova
Нов член Регистриран: 25.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мама, мислиш дека после со други очи ќе гледам на поезијата што се пастира на форумов? Дека ќе си ставам розови очила, идека ќе пишувам славопојќи? Не е проблем, најлесно е да напишеш славопојка во стилот одлично е... Но и во одличното има нијанси како што има во лошото? Тие нијанси треба да се извлечат на виделина, да се центрипетираат од творбата и да се презентираат од сите аспекти на теоретското искуство... |
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poradi toa shto, kako gledam strastite ne se smiruvaat,ke bidam prinudena da dadam javna opomena do site uchesnici vo "razgovorive" tuka.
Daden e dobronameren predlog da se napravi pauza na temava,shto lichno smetam deka e dobra ideja.No ako ne se prestane ,ke moram da ja zatvoram i ovaa tema so koja isto taka se imashe dobronamerna ideja,da ne se "rasipuva "poezijata vo temata Vasha Poezija. Dajte,bidete razumni i golemi ludje. |
|
Внеси реплика | страница <1 4142434445 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |