![]() |
|
Што ви иде? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4142434445 86> |
Автор | |
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
од досада ништо не ми идееееее........
![]() |
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Ми иде, иде, па застане, па иде, неиде и се така ....!!!
![]() |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
IdiBegaj ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 418 |
mi ide da udram edna prosetka po toa kaldrmata na BItola kolku romanticno izgleda so toa snegot wauuuuuuu
ama i Skopjeto so toa kamen most, sneg ..........cista romantika da vidis da dozivees i da umris da ne zalis ICHHHH ama IC bre ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
сааа само да зиам санката пошо не ме бива за скиии да заберам некоја чупа и правец Крушооо мајка
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
mi ide da si kupam edna karta za Rio i da se soncam na kopakabana..ahhhhhhhhhhh
![]() |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
ми иде да заминам некаде на планина сама да не ги трпам овие дебили
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
mi ide da mu otidam tamu i silno da go
![]() ![]() ![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Da se preselam na Kanarski Ostrovi
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 237 |
марш але
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
da zapeam
![]() |
|
![]() |
|
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 237 |
ами идивиди
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ми иде да му текне да дојде
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
mi ide da i otidam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
е денес и мене се ми иде
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4142434445 86> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |