![]() |
|
Што сонувавте денес? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4142434445 55> |
Автор | |
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Го сонував татко ми
![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Ова толкувње гарант влече корени од некој поп, демек ете Господ се лути зашто не доаѓате во црква да купите од нашите свеќи
![]() А у која црква да иде? У католичка, православна, протестантска или некоја од другите? А што ако сонувателот на тој сон е евреин или муслиман? А што ако е будист? А што ако е атеист? Што вели сонувалникот за овие?
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Glen,
Besni kuchista se griza
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
I burata pokazuva opasnost..
|
|
|
|
![]() |
|
Biserna,mila..
Zemjotresot pokazuva=zaboravanje na tvoite obvrski kon Crkvata
Idi u crkva ,mila...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lithium,
Ribite vo sonot znacat srekja i izobilstvo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
сонував риби....сини така убави....ми ги поклонија.....ги ставив во еден сад и демек аквариум бил садот
![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
Popi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Jas obichno ne sonuvam mnogu, megutoa ako sonuvam i go zapamtam sonot, tochno znam deka ke se sluchi neshto, vo zavisnost od chuvstvoto vo sonot.
![]() btw. Interesna statija za chitanje;
Како се толкуваат сништата?
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
uf boze koj legnal....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
сонував дека има огромно невреме..... и пред мене една молња удри човек......
![]() ![]() ![]() ![]() вау..... ![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Све некои кучишта сонувам последниве 2-3 недели, такви агресивни, црвени во очите, бесни
![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
A bash se prashuvav ....od kade ova pukanje nokjva ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Аааа...се испукав јас во сонот.....сега тука полека да не пропуштам нешто....
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Dobro pukaj ......
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4142434445 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |