![]() |
|
Што ве пали кај спротивниот пол |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4041424344 85> |
Автор | |
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Се согласувам ![]() Изменето од BiG_kIsS - 02.Ноември.2006 во 12:59 |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
сакам кога ме изненадува со некое мало подароце ( на некој сосема обицен ден,знаци не со повод) Тоа се луѓе кои посветуваат на некој нацин внимание
![]() |
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
pa da baras nesto a ne znaes sto uste po zbunet si
bolje ostaj na cista slucajnost povece postuvam:)
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Ова од искуство??
![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
sepak potrebna e iskra koja nekad ne moze da se najde:)
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
ок и мене некогаш не ми треба мнооогу одма се запалувам ![]() Изменето од Eleni - 02.Ноември.2006 во 01:01 |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
hm pa do sega baram takva ama ne mozam da najdam!!!
sve nekako jas ja svrsuvam jabotata inace takvi zeni se postuvaat
|
|
![]() |
|
а сакате ли девојки кој ја преземаат работата у нивни раце??Знаци да имаат повеке иницијатива од вас! Да палнираат повеке они во врската???
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
bummmmmmmmm vikas a :)
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() па да ти го зема далиинското ,да го изклуци тв и после да поцне да те бакнува а??
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
koga kje mi go drpne daljinskoto i nemozam da saram baram
se palam ko fitil i exsplodiram uf izgleda ova ne e tema sorry greska |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Ama ste se rasprikazale, me mrzi da ve citam
![]() ![]() |
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
СнаОДЛИВИ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Eleni - 01.Ноември.2006 во 23:48 |
|
![]() |
|
pukanka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Lele mori majko kolku si ti romanticna!
A ako kostenceto e mnogu vreloi ti go izgori jazikot?Ili i u toa e romantikata?
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4041424344 85> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |