IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Те Сакам
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Те Сакам

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4041424344 62>
Автор
Порака Обратен редослед
MENANY Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Јули.2007
Локација: France
Статус: Офлајн
Поени: 239
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MENANY Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2007 во 19:00
Originally posted by SeXy BaBy SeXy BaBy напиша:

jas si go sakam svoeto novorodence... ima samo edna nedela... si go sakam najveke na cel svet... mozebi site ovde ste osetile sto e ljubov... no nikogas ne ste osetile sto e majcina ljubov... samo da mozete da znaete kolku  e samo pojako cuvstvoto od onaa ljubov...
KOGA PRV PAT SE RODI, PRVIOT NEGOV PLAC... VO MENE SE RAZBUDI NESTO KOE NE SE OPISUVA SO ZBOROVI... GO POSAKAV CELIOT SVET, MI ZATREPERI SRCEVO.. VEKE NE MI BESE VAZNO NISTO... sAMIOT MOMENT MI DADE NADEZ ZA ZIVOTOT- KOJA I JA NEMAV BAS MNOGU.
KOGA PRV PAT GO VIDOV I DOPREV, VO PREGRATKI.... BESE TOLKU MALECKO... NEVINO.. SOLZITE RADOSNICI BEA NEIZBEZNI... sI REKOV- NIKOGAS NEMAV TOPLINA I LJUBOV OD SEMEJSTVO, NO TEBE MILO MOE KE TI JA DADAM BESKRAJNO, KE JA CUVSTVUVAS, KE JA IMAS SEKASDE OKOLU SEBE... KE NAPRAVAM DA GO POCUVSTVUVA SETO ONA ZA KOE STO JAS KOPNEEV.. A GO NEMAV
NO SEGA GO IMAM NEGO, GO SAKAM SO CELA DUSA...
SAKAM KOGA GO GUSKAM, KOGA MALITE NEGOVI RACENCA ME DOPIRAAT.... NAJMILO....
Cestitki za tveto novorodenceголемо%20гушкање zdravo,zivo i mirno da ti bidiбакнеж!
Кон врв
Bibi sk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 10.Август.2007
Поени: 96
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bibi sk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Август.2007 во 10:35
mojot sin go sakam na poinakov nacin...sum sakala mnogu, sakam i sega nekogo, ama ova sto go cuvstvuvam za moeto dete e nepovtorlivo...sekogas koga ke go poglednam, se topam, se raduvam na negovite ocinja, stomace, prstinja, na sekoe vlaknence :)

Ognen, te sakam!
Кон врв
SeXy BaBy Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Мај.2007
Поени: 35
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SeXy BaBy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2007 во 19:46
jas si go sakam svoeto novorodence... ima samo edna nedela... si go sakam najveke na cel svet... mozebi site ovde ste osetile sto e ljubov... no nikogas ne ste osetile sto e majcina ljubov... samo da mozete da znaete kolku  e samo pojako cuvstvoto od onaa ljubov...
KOGA PRV PAT SE RODI, PRVIOT NEGOV PLAC... VO MENE SE RAZBUDI NESTO KOE NE SE OPISUVA SO ZBOROVI... GO POSAKAV CELIOT SVET, MI ZATREPERI SRCEVO.. VEKE NE MI BESE VAZNO NISTO... sAMIOT MOMENT MI DADE NADEZ ZA ZIVOTOT- KOJA I JA NEMAV BAS MNOGU.
KOGA PRV PAT GO VIDOV I DOPREV, VO PREGRATKI.... BESE TOLKU MALECKO... NEVINO.. SOLZITE RADOSNICI BEA NEIZBEZNI... sI REKOV- NIKOGAS NEMAV TOPLINA I LJUBOV OD SEMEJSTVO, NO TEBE MILO MOE KE TI JA DADAM BESKRAJNO, KE JA CUVSTVUVAS, KE JA IMAS SEKASDE OKOLU SEBE... KE NAPRAVAM DA GO POCUVSTVUVA SETO ONA ZA KOE STO JAS KOPNEEV.. A GO NEMAV
NO SEGA GO IMAM NEGO, GO SAKAM SO CELA DUSA...
SAKAM KOGA GO GUSKAM, KOGA MALITE NEGOVI RACENCA ME DOPIRAAT.... NAJMILO....
if opportunity doesn`t knock, then build a door...
Кон врв
str8up Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Producer

Регистриран: 18.Април.2007
Поени: 1492
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај str8up Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2007 во 19:15
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

jas partizan...... смеење

O TI, ne sum jas partizan, a ni vardar...samo ko ke te podberam...
збунетост
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot
Кон врв
Fifty Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2007
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Fifty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2007 во 18:39
Jas si go sakam kopjutero....aaajjjj aj i telefono si go sakam, da ne bide ljubomoen :)

Изменето од Fifty - 29.Август.2007 во 18:40
GGGG G UNIT :))
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2007 во 14:55
често го кажував ова онака, ко добар ден, автоматски, без да го мислам вистински...
сега внимавам и да го чувствувам и да го покажам па дури потоа да го кажам љубовтрепкање
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2007 во 14:33
jas partizan...... смеење
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Кршикоска Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2007
Поени: 103
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Кршикоска Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2007 во 14:31
Jas Pobeda...
Кон врв
Кршикоска Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2007
Поени: 103
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Кршикоска Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2007 во 14:26
Јас ја сакам македонија.....газење%20од%20смеење
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2007 во 14:14
epa bato ja i vo 4 oci go kazuvam toa...samo koga ne mozam da mu kazam poradi nekoja  pricina tuka pisuvam i sigurno ke procita.....среќасреќа
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
SREK Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 28.Август.2007
Поени: 32
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SREK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2007 во 01:23
NELI E POMALKU KUKAVICKI DA SE KAZE TOA OVDE A NE VO 4 OCI PA DA JA DOZNAETE VISTINATA?
Кон врв
miki-li Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јуни.2007
Поени: 1176
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај miki-li Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2007 во 22:47
I love you бакнеж
Кон врв
male4ka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Шмеќерка ;)

Регистриран: 11.Април.2007
Поени: 1939
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај male4ka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2007 во 23:10
те сакам бе морон еден како неможеш да го сфатиш тоа и покрај се што правам за тебе!Те сакам и секогаш еден дел од срцето ке ти припаѓа само тебе зато што ти ми го осветли патот и успеа во намерата да сакам повторно!!!!љубовбакнеж
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
Кон врв
MENANY Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Јули.2007
Локација: France
Поени: 239
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MENANY Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2007 во 14:21
I jas site ve sakamголемо%20гушкање
Je vous aime tousголемо%20гушкање

Изменето од MELANY - 22.Август.2007 во 14:22
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4041424344 62>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.