IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ФОРУМСКА СВАДБА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ФОРУМСКА СВАДБА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 413414415416417 441>
Автор
Порака Обратен редослед
sara333 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Јули.2007
Статус: Офлајн
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2007 во 21:08
Originally posted by Zeska Domakinka Zeska Domakinka напиша:

hehe

ama i ti si mi sumnjiva,nemoj taka da mi se smeskas pod mustak големо%20гушкањеголема%20насмевка
Кон врв
Zeska Domakinka Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Октомври.2007
Поени: 37
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeska Domakinka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2007 во 21:07
hehe
Sometimes is necessary to listen the silence... It may tell more...
Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2007 во 20:52
niso
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2007 во 20:43
a, moze i jas da ne mu se pogodam......so praime togas?!?плазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2007 во 20:39
Originally posted by sara333 sara333 напиша:

eve i jas se javuvam za nevesta......bre, bre, bre, sto nevesti izlegoa sega.....kaj sto gi nemase pa sega naednas site sakaat големо%20гушкањеголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
A koj muzhot ne ti bidit?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2007 во 20:38
Pa jas i blue se ispotepavme za zbunet u temava dobro so ne e navistina
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2007 во 20:38
eve i jas se javuvam za nevesta......bre, bre, bre, sto nevesti izlegoa sega.....kaj sto gi nemase pa sega naednas site sakaat големо%20гушкањеголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeska Domakinka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2007 во 20:37
oh, eve sega citav malku, abe tuka epten zabuna stanala... ah ... a da ne se mesam ja... oti dvajca se karajat tret koristit.... голема%20насмевка
ali ponudata uste vazit...голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2007 во 20:32
Ne znam so so klje prai blue kaj kje bidit sve toa mi e premeshano
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeska Domakinka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2007 во 20:31
ej abe sto stana od svadbata? me mrzese da gi procitam site 27 strani pa eve ke ve prasam- ja napraivte svadbata da cestitam ili ne? i ako ja praevte na koj da cestitam ja i poklon kupiv... a ako ne ste praele svadba uste- eve ja se nudam za nevesta....голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкацрвенеење ama mladozenec?.....збунетост
bas me zanima so svadba ke bide toa....?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2007 во 20:27
Kekekkekeekek nema svadba hhhahahahahhahahahhaha uf sve mi je isto dali kje si so blue ili ne
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2007 во 20:26
...И ТАКА ..ZAGOR СИ ОТИДЕ ...I NORMALNO...NEMA SVADBA...лутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутина
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2007 во 20:24
Dosta so glupi mudrosti zagoreголема%20насмевка
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2007 во 20:23
Originally posted by orlov orlov напиша:

А, ЦРНОГОРСКИОТ ДЕВЕР ГО ЗАБОРАВИВТЕ?
Не се секирајте поживеав и таму малку па ги научив и тие адети.
Па дефинитивно довоаѓам во тоа својство.
Младоженци со СРЕЌА,

...tvijata poraka se ufrli pred mojata...ne se odnesuva na tebe..О.К.
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 413414415416417 441>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.