![]() |
|
Сакаааааам....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 411412413414415 426> |
Автор | |
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ghost! se vrativ.....:))))) fala so me podrzavase vo povikuvanjeto na petokot btw sakam Toblerone.... ama mnogu sakam sakam tobleroneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee p.s. ne zameruvajte ova e samo edna od cestite krizi bez toblerone.... |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Alekta, ti stvarno ne mozes da dises bez Skopje izlea??? ne ti treba ni tebe lutko bonbonce najbevojarno
![]() ![]() ![]() |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
leleeee peten sum HAPPPYYY utre odam skopjeeeeeeeeeeeeeeeee
![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
buuuuuuuuuuu, eve go duhot, se izvinuvam ama imavme sistanok deneska, Casper pak uspeal da se sprijateli so nekoe magare
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Sakam da prasham kade e Duhot denes go nema da proleta
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
meco ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 147 |
E nemoj mnogu luto pa taka epten uf uf ke pravis. neka ima luto ama malcucka da ne te gori epten
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
znam ma taka mi se slucuva i na mene
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Да од кај знаеш?
![]() |
|
![]() |
|
Sakam mila sakam ...i uf uf uf ke pravam od luto....
A to ti pomaga da se odzatnesh vo nosot? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
НЕмам чоколадо ако сакаш бонбонче фишермаси да правиш ССССССССССССС од што е луто
![]() |
|
![]() |
|
Ti blagodaram sonce moe milo..dobro mi dojde..
E sega sum HAPPYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i sakam cokoladooooooooooooooooooooooooooo |
|
![]() |
|
Еве јас те гушкам
![]() |
|
![]() |
|
Sakam nekoj momentalno da me gushne
![]() |
|
![]() |
|
Sailor ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јули.2005 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 587 |
Sakam da idam u Nadzak i:
1.edna zolta 2.edna teleska corba 3.edno luto piperce potpeceno so ocet i luk odozgora 4.edno lepce potpeceno na skara |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 411412413414415 426> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |