|
Секс со некој/а од форумов? Сте имале ли? |
Внеси реплика | страница <1 3940414243 55> |
Автор | |
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more ke dojde redot.......pa togas da ve vidam dali ste tolku jaki na zborovi kako sto ste vo "cyber".........
|
|
MaVnaTa
Сениор Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 165 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali se zaedno ili ne,forumot ke bide nivno sekavanje na nekoe vreme zatoa sto bil most koj gi svrzal od ednata i drugata strana na monitorot a ova rodilo ljubov i nadvor od ovoj sajber svet.preubavo da se procita nesto vakvo.postuvam secija intimnost i nivnata.do niv cestitki
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За жал, некои од паровите кои искрснаа на овој форум, не се веќе меѓу нас тука на овој форум, но како и д ае, се надевам дека се сеуште заедно и дека овој начин на комуникација, а поготово овој форум го памтат по убави работи А додека сега има неколку парови што се тука и се заедно, но секако дека тоа е мала тајна меѓу самите нив и некои одредени членовиу кои ги сметаат за пријатели... Знаете како е приватноста е најценетото нешто тука... |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brojka dogi, brojka barame
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, ama posle ona posto znae na koj nacin e upecana, a ovoj sedne na kompjuktor , bam edna po glaa : - Mircas, a, so tamu nekoi k*rvicinja. Baam ! Uste edna slakanica po glaa : - Ti zdosadiv, a ?! A ovoj : - Ne, ma ja onaka, na zaebancii. Ona : - Ke ti dadam ja tebe zaebancii, dzubre edno ! Sto e ovaa! Licni poraki, aha , Mona Liza , Mavnata, Misica, mene li ke me lazes dzubre edno ! I ona mu go frla mausot u faca i mu izbiva zab, a ovoj leleka kleknat pod masice da si go najde : - Sea ke ti e*am mamata , mrdnata edna, p**ka ti mater ! A ona luta i ke si odi i uz pat mu go butka DVD - to i baam ! Dole sol. Dobitno livce od sportska zap! so zapaljac, telefonot od zemja baam! A se glea deka i e zal, po placenjeto. Ona kida po skali taka uplakana, a on se dere : - Ke me baras ! I koga ona dole naletuva bas na komsijata so koj ne se podnesuvaat i op! Kaj nego u kola, za inat ! Ovoj na komsijata : - Kaj si trgnal , be konju, vilicata ke ti ja iskrsam ! A komsijata go pokazuva sredniot prst i : - Da mi go pusis ! I zaminuva so kolata i so nea skripejki so gumite, ostavajki gust cad zad niv
|
|
MaVnaTa
Сениор Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 165 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ghost ubavo kazano.zapoznavanjeto sekade moze da se sluci,bezrazlika dali e vakva komunikacija i od nea da se rodi ljubov.nema pravilo koj komu ke mu prati 'signal' da mu/i se dopagja.na ovoj nacin so postiranjata na odredeni temi ja otvarame dusata go iskazuvame ona sto e vo nas.nekomu toa ke mu se dopadne i prvata komunikacija ke e napravena.od koga ke se pojavi ljubovta koja e preubava,se pojavuva seksot.eve cestitki do golemite ljubovi koi se rodile na vakov nacin.
само да напоменам дека немаше никакви исправки во твојот пост, меѓутоа сакајќи да кликнам на реплицирај, јас по грешка кликнав на едит, да си плукнам у шупкава... Изменето од Ghost - 15.Мај.2007 во 19:27 |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja zenskive na forumot gi svakam k'o rod, a so roda keks, ne, oti celiot ke mi go izedat, oti znaat deka ne smeam da im prerecam i ja pa gladen
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
masko zensko....ist qurac...ustvari mislam deka makedonkite se extremno ljubopitni.....
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хмм, од каде идејата дека баш машките се иницијатори на средбите на форум???? Јас можам лично со сигурност да ти потврдам дека сме сосема исто со флертовите на форум, па дури може и за нијанса вие повеќе да флертувате. Еве јас ќе напоменам дека сум имал секс со девојка од форумов, и имав шанса уште најмалку со 4-5 и што??? Јас сум исфрустриран или неизживеан со тоа?? Па тие девојки и машки што се тука, тие се истите и во кафичите, со таа разлика што, тука можеш некое време да следиш и да оцениш дали ти се допаѓа... И не сум само јас, има повеќе зближувања на партнери тука на овој форум, од кои што прераснуваат и во вистински врски кои траат до ден денеска (се познавам со некои од тие парови, а бев сведок на многу други зближувања од поодамна) и тоа е целата убавина на овој форум, има хемија меѓу машките и женските, има разговор, има флерт, има дружење... Изменето од Ghost - 14.Мај.2007 во 12:50 |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
rece deka>> maz ne e pijan dodeka moze da leze bez da se drzi.....
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хехехе ....
што рече Дин Мартин, не си доволно пијан се додека не се држиш за земјата кога лежиш на неа? |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Epa srce ima i takvi neiziveani maski koi baraat devojki t.e. sex na forum.
A koj si ja ima muvata na kapata si ja mava!!!
I ako e toj nekoj mazjak kako sto go opisuvas ke napravi da ne go zaboravi i da ne si se vraka SAMA vo svojata virtuelna realnost.
|
|
Just love
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imavme.... |
|
Внеси реплика | страница <1 3940414243 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |