|
Универзитетот ФОН |
Внеси реплика | страница <1 3940414243 47> |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога сакаш да се натпреваруваме во знаење.....кога веќе е така....кажи слободно мене ми одговара во секое време......а фала богу што не ја водат државава некои кои студирале на приватен факултет..... |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
stefi12
Сениор Регистриран: 05.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 113 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
redno vreme bese da se pojavi nekoj da vi pokaze kolku vie vredite ,neka ne ve faka panika daleku ste od vistinskite vrednosti
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
стварно,... што толку си го браните школото,.... пардон универзитетот
да живеевме во некоја поразвиена земја,... би помислила дека вреди да се дадат парите да се студира таму..... ама овде.... се гледа дека секој сака да си ја купи дипломата |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se gleda od postov kakvi ste vie na FON. abe sami si se izdavate, nema drugite sho da kazuvaat i da dokazuvaat, samite ste si prikazna za sebe |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
............ako nisto barem ke se cuvstvuvate udobno i evropski vo samiot
univerzitet , ja nema taa samounistuvacka energija od vasite "drzavni"
komunisticki univerziteti.
sega zasega,...samo toa i mu e! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
stefi12
Сениор Регистриран: 05.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 113 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vidovme kade ne donesovte vie diplomirani na drzavnite univerziteti , mnogu golemi uspesi nobelovi nagradi i edno ogromno minato sto da vi kazam koj od koj poiskompleksiran i pokorumpiran, vie imate problem so samite sebe , site vi smetaat site se za nikade samo vie vredite a od sto tolku vredite ne mozete ni konk*rencija da podnesete prosto ne bevte osetile konk*rencija, koga veke ja cuvstvuvate konk*rencijata a ocigledno ne mozete da si priustite FON mozam da vi preporacam lecenje na FON univerzitet ima besplatni k*rsevi za takvi dijabolici kako vas , ako nisto barem ke se cuvstvuvate udobno i evropski vo samiot univerzitet , ja nema taa samounistuvacka energija od vasite "drzavni" komunisticki univerziteti.
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEKA MU SLUZI NA 4EST,MOZE TUKA KE NAJDE NEKOJA RABOTA SO TAA "DIPLOMA",BIDEJKI TATKO MU E VLIJATELEN,NO NADVOR OD MKD,NE ZNAM KOLKU KE USPEE!!!!!
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е тој ќе има наскоро ФОНСКА диплома. Се надевам научил нешто повеќе за езерата. А ние уште ќе си трубиме: НИСКА, НИСКА, НИСКА...
|
|
nikita
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hmmm mislev na toa deka nema spas za nekoi kako toj,tvojot poznajnik,da se razbereme,da ne me svatis pogresno!!!
|
|
|
|
Quentin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Исто како што нема спас од празноглави квази-интелектуалци кои се дрзнуваат (после неколкугодишно постоење) да ги девалвираат достигнувањата и успесите на државните високообразовни институции. Па од таму ви се излезени професорите, бре ФОНЦИ! Изменето од Quentin - 05.Април.2008 во 17:29 |
|
nikita
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cccc nema spas za nekoi lugje!!!!
|
|
|
|
Quentin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Златна, малку ќе те прошетам со емпирија по секојдневието. Имам еден познајник, татко му е полн пари, ама полн - камен...Истиот тој на час по географија во 4 ГОДИНА СРЕДНО, на прашањето кое е најголемо тектонско езеро во Република Македонија, одговори Касписко Езеро. Епилог: Неколку месеци подоцна се запиша на ФОН. Така да, на место ти е констатацијата дека само богатите студираат на ФОН. (Ова не е измислица, имам сведоци колку што имаше ученици во класот + професорот како несоборлив авторитет. Последниов мораше да му пише преодна оцена. Инаку, слушнав дека веќе е апсолвент. Замисли!!!). А да не ви зборувам за уште една познајничка која студира на ФОН, а во меѓувреме се вработи во претпријатие за ВИСОКА И НИСОКА ГРАДБА. Никако да ја научиме да изговори НИСКА, а работи веќе 1 година. Некако и се римувало висока со нисока... Затоа златна, немој ти мене да ми објаснуваш какви ѕверки студираат по ФОН. Се знае - неписмени ѕверки со подлабоки џебови. П.С (објаснување за фонците - емпирија = практично искуство ) |
|
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум ја љубоморен и не водам инает...него зборам она што е реално....и така е.....не знам само зошто толку го фаворизирате ФОН пошто се гледа и на ТВ со колку знаење се стекнува на него.......а дали е подобар од државните....тоа не
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Внеси реплика | страница <1 3940414243 47> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |