![]() |
|
Што сонувавте денес? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3940414243 55> |
Автор | |
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Сонував....некои си сеништа.
Само знам дека беше ептен вознемирувачки сон, и мило ми е што го подзаборавив ![]() Изменето од maria_magdalena - 19.Декември.2009 во 21:22 |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Непознат град (премногу чест сон во последно време), непознати улици и живописни излози, а јас се нешто лутам и бегам и никаде да се скрасам и да најдам мир.
![]() Многу, многу чест сон во разни варијанти последниов месец, се исти работи се повторуваат, баш да видам што ќе испадне ![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
леле мајко моја....
во војна бев во сонот ![]() |
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
sonuvav cvekjinja...
![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Сум се лизгала на мраз на фудбаллски терен
![]() |
|
|
![]() |
|
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
јас обично кога сонувам сонувам глупости ама немам сонувано ништо од дамна
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
ноќеска не памтам... ама минатата вечер сонував дека сум во Русија , во Петербург... Бев член на некоја мафија, па спремавме некоја завера... па ме следеше некој....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
abnormalen ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
грција пропаднала на дното на морето и сите грци се начичкале на олимп.!
![]() |
|
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|
![]() |
|
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
![]() ![]() ![]() ![]() Јас онувам само убави сонов... зашо мислам на убави работи... но понекогаш има и лош сон иако има убави работи... сепак соновите немаат врска со реалноста... ![]() ![]() |
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
![]() |
|
ahmar1 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 712 |
Вампири што пијат крв на луѓе т.с ги напаѓаат има само во холивудтски филмови а никако во народните преданија за нив.Така да тоа е рефлексија на веќе виденото од филмовите.Значи не точно дека те бркале вампири,ти само си сонувала дека те бркале вампири ![]() ![]() |
|
Илја дин,Илја бил ел Месија+++
нема друга вера освен правоверната,Христос е Месијата+++ |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
ti cedo bozjo ,imas zgaznato na nesto...na raskrsnica nekoja!....i ne samo toa..
pod cergiceto na vleznata vrata imas istureno voda ,a na desnata strana od vleznata vrata nekoj dusman ti ima iseceno parce od drvoto..
naparvena ti e magija da nemas miren son,a ako sonuvas da imas strasni sonovi..
ne se plasi...donesi mi bela maicka(ili moze i gakicki..ne tanga..),crn konec i nokt od jarka..jas ke rasturam...
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Во живот полош сон не сум сонувала, убаво се изнамачив.
Сум се нашла во некоја подземна просторија, подрум на зграда а таму имало некаква гозба. Луѓето-домаќини биле вампири и сакале да ме најадат па да пијат од мене крв. Кога сум сфатила што е работа, дискретно се обидов да ја напуштам “забавата“ ама заклучувам дека зградата нема влезна порта. Потоа сум скршила еден прозор од ходникот (се скрши како да е од лесна пластика), и скокнав. Почнувам да стопирам за да се оддалечам побрзо, но сите автомобили-всушност ме барале мене. Бегам, и бегам, и трчам, и трчам, доаѓам до некој за мене непознат град, а прогонувач зад пети. Влегувам во една продавница и купувам превез за лицето, марама така и ја ставам на себе, но сфаќам, дека и гонителот маскиран ми е зад пети... ![]() Има уште ама доста е. Инаку не гледам хорор филмови, секогаш сум со убава мисла...Ако знае некој да проанализира ќе бидам благодарна. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...g-ga Nanidad ke surfa po net i ke zapoznae eden tip od Azerbejdzan ,so kogo ke ostvari sredba ,koja ke vrodi so plod...ke mu rodi na adzijata uste eden sin,koj ke go ozenat so vnukata na Seval.
....Kerem ke se razvede od Seherzad,i ke ja zeme sestrata na Ajse..
..Onur ,za zal na nekoi ovde,ke umre od neredoven seks,a Seherzad ke se onaduva sekoja vecer so soferot na adzijata...Faruk
....Gani slucajno,ke se zacleni na forumot na IDIVIDI i ke se zapoznae so edna moderatorka od istiot so koja ke ima 8 deca..
![]() ....Fusun ke mi dojde na srede son ..ke me razbudi ...i ke fatam uplav ...ke mi se zdrvi zasekogas..
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3940414243 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |