IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЕВРОВИЗИЈА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЕВРОВИЗИЈА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3940414243 70>
Автор
Порака Обратен редослед
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2008 во 18:22
Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

Originally posted by Biba_G Biba_G напиша:

sega pred 10 minuti ja gledav Tamara,Vrcak-Hrcak i Gadza na Beovizija..moram da priznaam dobro izgledaa,,i od site balkanski zemji osven Srpskata koja tek utre u finaleto ke ja ispeat..najdobri se..a dobija i najglem aplauz

И тоа се веќе чуени муабети-секоја година одлично котираме на разно-разни топ листи,ги добиваме најсилните аплаузи,секогаш сме меѓу најдобрите...се додека не дојде денот т.е. изборот и гласањето и се додека не почнат добрососедските на ти-дај ми
izvini ali da ne bea dobrososedskite,akoga kazuvam "dobrososedski" tuka mislam samo na zemjite od bivsa Jugoslavija nemase niedna godina ni da vlezeme u finale..osven 12 boda od Srbija..po 10 od Bosna,Crna Gora,...i po 8 od Slovenija i Hrvatska..plus 6 od Bugarija i po 2-3 os Avstija i Svajcarija kade ziveat nasi iselenici...od kogo drug ocekuvas...a za volja na vistinata..i toa e mnogu za toa kakvi pesni isprakame

Не знам како ме разбра ама тоа и ми беше муабетот.Секоја година се повторува истата песна:без разлика каква и да е и колку и да е квалитетна песната што ја праќаме-пресудни се комшиските гласови,кои понекогаш дури не се ни доволни ни за влез во финалето.Веќе кого и да прашаш со сигурност точно ќе знае да ти каже кој на кого ќе даде бодови и кој за кого ќе гласа и кој влегува директно во финале,а кој мака ќе мачи.Секогаш се повторува истото.
Не ми е јасно само зошто сме толку упорни и зошто се уште праќаме наши претставници кога полека но сигурно Евровизија се претвара во Бруковизија.
Кој добива гласови-квалитетите или циркузантите,разноразните травестити или пак од оваа година и мисирките(добро де,кукла мисирка,но нејсе..)???
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2008 во 11:21
Abe u sporedba so nekoi,nasive pak si se arni..barem ne se 80 godisni dedovci kako od Hrvatska bar se moderni mladi,ke ripaat tamu na scenata,slobodni se..so drugo ni treba,bar nema da ne brukaat..a da ne se zamarame so toa plasman i sl.toa e veke videna rabota..uzivajte luge
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2008 во 08:56
Originally posted by $BlackDevil$ $BlackDevil$ напиша:

[QUOTE=Makijaveli]
izvini ali da ne bea dobrososedskite,akoga kazuvam "dobrososedski" tuka mislam samo na zemjite od bivsa Jugoslavija nemase niedna godina ni da vlezeme u finale..osven 12 boda od Srbija..po 10 od Bosna,Crna Gora,...i po 8 od Slovenija i Hrvatska..plus 6 od Bugarija i po 2-3 os Avstija i Svajcarija kade ziveat nasi iselenici...od kogo drug ocekuvas...a za volja na vistinata..i toa e mnogu za toa kakvi pesni isprakame

moj predlog....da te ispratime tebe....moze ke zememe PRVO mesto....imas kapaciteti ti
...TESKO MENE..JAS SUM VEKE RAZOTKRIEN..VEKE VIDENO..ALI TI SO CRNAVA KACULKA..E GLUMIS NESTO KAO kkk samo u crno obleceni..plus so fakeli u ruka...sigurno zimas od site poeni..sem Izrael...ali koj gi vti Izraelcite?
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2008 во 02:44

sega pred 10 minuti ja gledav Tamara,Vrcak-Hrcak i Gadza na Beovizija..moram da priznaam dobro izgledaa,,i od site balkanski zemji osven Srpskata koja tek utre u finaleto ke ja ispeat..najdobri se..a dobija i najglem aplauz

И тоа се веќе чуени муабети-секоја година одлично котираме на разно-разни топ листи,ги добиваме најсилните аплаузи,секогаш сме меѓу најдобрите...се додека не дојде денот т.е. изборот и гласањето и се додека не почнат добрососедските на ти-дај ми

moj predlog....da te ispratime tebe....moze ke zememe PRVO mesto....imas kapaciteti ti
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2008 во 00:17

Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2008 во 00:07

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2008 во 00:04
....ej   a sega pred 5 minuti cela sala na noze vo spomen na Tose Proeski ja peese cija si....mornici pominaa..nemase nikoj na scena so obrazlozenie ..deka nikoj ne moze da ja otpee onaka kako toa uspevase da go napravi Tose...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 23:51
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 23:25
нина на златно гавранче ?? збунетост газење%20од%20смеење
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 23:05
..ОД НЕСИГУРНИ ИЗВОРИ ДОЗНАВАМ ДЕКА СЛЕДНАТА ГОДИНА НА ТАА..ЕВРОВИЗИЈА,МАКЕДОНИЈА КЕ ЈА ПРЕТСТАВУВА..ФОРУМЏИЈА.
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 22:18
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

Originally posted by Eli Eli напиша:

Abe kaj nas na Balkanot samo se zamarame kogo ke ispratime,kako,so ke oblece,kakov ke bidescenskiot nastap..zatoa sto sme mali zemji,bespomosni da recam i mislime deka preku taa evrovizija evropa ke vidi i cue neso za nas..dali Britanija se zamara so Evrovizija??Ovaa god.isprakaat bivs cistac na ulici,a Irska mislam procitav deka na scenata ke imaat samo kukla i toa misirka..!!??mislam po ova ke vidime deka za niv toa e samo zaeb*ncija..
фала богу некој паметен се најденамигнувањеголема%20насмевка

Abe dosta se zamarame..da gledame na toa samo kako edna zabava(ama za narodov nas toa ne e zabava tuku im se kacuva na site pritisok koga go sledat nasiot nastap)
Кон врв
Zaspana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Март.2008
Поени: 429
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zaspana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2008 во 21:36
Абе само Ламбе за на евровизија
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2008 во 21:35
Originally posted by Eli Eli напиша:

Abe kaj nas na Balkanot samo se zamarame kogo ke ispratime,kako,so ke oblece,kakov ke bidescenskiot nastap..zatoa sto sme mali zemji,bespomosni da recam i mislime deka preku taa evrovizija evropa ke vidi i cue neso za nas..dali Britanija se zamara so Evrovizija??Ovaa god.isprakaat bivs cistac na ulici,a Irska mislam procitav deka na scenata ke imaat samo kukla i toa misirka..!!??mislam po ova ke vidime deka za niv toa e samo zaeb*ncija..
фала богу некој паметен се најденамигнувањеголема%20насмевка
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2008 во 19:42
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3940414243 70>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.