![]() |
|
Сон |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3839404142 55> |
Автор | ||
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
не знам да ви кажам ништо конкретно за толкување соновите...меѓутоа малку да проговориме за луцидни сонови.Најчесто овие сонови се јавуваат во моменти кога нашиот организам е одморен и подложен на здрав живот.Луцидните сонови ги креира човекот сам т.е.може да ги контролира случувањата и да ги исполни своите желби.Многу пати имам сонувано луциден сон, меѓутоа порано во времето кога бев понормална
![]() Изменето од joki - 01.Октомври.2006 во 14:43 |
||
![]() |
||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
|
a jas luge.......pred nekoi 9 godini,sonuvam kako so moite i sestra mi odime na pat.....se vozime u kola,se super i odednas kolava paga u bezdna...se tumbame,se prevrtuvame i se e haos.....sledna scena-ja u bolnica,cela u gipsovi,so povredi,katastrofa....doaga bolnicarka i mi nosi vesnik,a u nego pisuva-teska soobrakajka vamu i vamu,na toa i toa semejstvo....site se povredeni,a kerkata kalina(se ezam.......)e mrtva.........nikogas nema da zaboravam kolku bev uspanicena i kolku ne mozev da se oporavam otkako se razbudiv.......
|
||
![]() |
||
sexyemma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
|
ok ama ti kazi sto mi znaci sonot dogovoreno?
|
||
Don't drink and drive, just walk and fly
|
||
![]() |
||
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
|
izbanjaj se i za mene pls:):(
![]() |
||
![]() |
||
sexyemma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
|
odam sekoj den na more, kukata mi e 500 metri do moreto
|
||
|
||
![]() |
||
buceslatko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
|
srcka, ti se idelo negde na more tebe, da si poplivas.....
ama ne si mozela, pa u sebe si8 vikas, aj tamu ima meduzi zmii pa ne idam
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Read an cry!!!!!
|
||
![]() |
||
|
toj ima vlazni sonista
|
||
|
||
![]() |
||
|
aj objasnete go sonov
trcam niz suma fredi kruger me brka, pagam vo bezdna, toj ostauva gore, oblekata mi se smenuva vo bikini i skokam od jahta, vo moreto ima ajkuli, meduzi, pirani, zmii, pajaci i krokodili begam kon bregot (jahtata potonala) bregot se oddalecuva od mene i se naogam vo vrtlog togas se razbudvam.
aj kazite sto bi znacelo ova?
|
||
|
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
Добро , бидејќи сонував како гори некоја кука, затоа прашав да не е нешто лошо . |
||
![]() |
||
![]() |
||
SkorpijA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
|
Epa opsto pozar e deka ke dobies nekoi vesti, a ako go gasis pozarot znaci sreka i radost....potocno ne znam
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
A sto znaci da sonuvas zapalena kuka????
|
||
![]() |
||
![]() |
||
babuska ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 12.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 58 |
|
Ne si ja poznavas sopstvenata intima, toa znaci.
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Sto znaci da sonuvas kako si imal sex so nepoznato lice >???
|
||
![]() |
||
![]() |
||
buceslatko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
|
My dreams are very strange......
maby because they are mine...... |
||
Read an cry!!!!!
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3839404142 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |