![]() |
|
Духови |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3839404142> |
Автор | |
mari20 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Добро,има некој не веруваат..Но, јас викам..Знам дека постојат духови...Во Охрид во куќата моја кога дедо ми умре тамо
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
mari..sekogas za tebe:)
|
|
![]() |
|
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Твое право е да не веруваш
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
ne me plasi molim te ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Духови постојат...има луѓе што виделе дух, или пак, ако не виделе, го осетиле на своја кожа...Не сите приказни се бе*ешки...некои се и вистинити...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
mari20 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 32 |
Немој да се секираш..Сигурно не биле духови. Што знаеш што можело да биде..?..Можело да крцка од строст или пак од ветер или така нешто..не верувам ич во духови..Духови не постојат...Тоа се бе*ешки приказни..ништо друго.. Изменето од mari20 |
|
mari..sekogas za tebe:)
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
една вечер не можев да спијам до крај 3 сатот некаде и си лежев...одеднаш на таванот се слушнаја крцкања( кај баба ми во куќата бев, а куќата е стара околу 60 години) ...си помислив дека мене ми се прислушвит нешо...ама звуците пак се повторија...после јасно се слушнаа чекори...и јас како шо сум си коркач по природа под јорган и со затнати уши...вистина не знам шо беше то...али знам дека се посрав од страф
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
И мене ми се има случено нешто слично. А баба ми ми има кажувано дека имале дух во нивната куќа, кој живеел во вратата од една соба. Тие се преселиле од старата куќа во нова, арно, ама, со се*е зеле и една врата од старата куќа. Таа стално трескала без врска, без да има промаја или нешто слично. Еднаш кога поминувала крај собата (вратата била подотворена) случајно забележала на подот зад неа човечка сенка. Влегла внатре да види кој е (демек дедо ми), ама никој немало. Тогаш ја извадиле вратата и ја изгореле. Како што ми кажувале и други луѓе, духовите живеат во дрво (обработено или необработено, не е важно). |
|
![]() |
|
![]() |
|
Cho^ ![]() Нов член ![]() Регистриран: 03.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Ednas bev sama doma,zakluceno bese od site strani.I okolu 12 saat,pocnaa da tropaat vratite na mojot kat.Koga selgov da vidam dali vrata e pbie,se bese Ok. |
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
сеуште живееме во четирите димензии другарче, височина, ширина, долчина и време... ремето сеуште не е научно испитано и освоено... кога ќе ја постигнеме петтата димензија, е тогаш ќе може многу поинаку да се гледа
![]() ![]() |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
bazo ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група ![]() Регистриран: 14.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 64 |
"Koga ke razmislam podobro dodeka ne vidam ne veruvam" Mnoogu loso...Prasanjeto sto treba da si go postavis treba da glasi "Dali veruvam vo se sto ke vidam" ?!!! ------------------------------------------------------------ ------------------------------- Jas imam samo edno da kazam, malku taka so tesko srce no sto e tuka e... Potajno i jas se nadevam deka postojat duhovi i deka sega tatko mi me gleda ili deka sakam i jas nego da go vidam...no duhovnoto i materjalnoto, se isto kako babi i zabi. Pa duri i koga bi postoele naseto oko ne e vo takva sostojba da registrira nesto sto ne e materjalno |
|
Life isnt about waiting for the storm to pass... I'ts about dancing in the rain.
|
|
![]() |
|
Синдарела ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
99 % од сликите се вистина, сешто е fake го имаат на посебно ставено!!! Имаат дури и webcam стаено на некои од најкритичните места, каде што е регистрирано најголема ектоплазматична активност (багра од духови) !!!! Странава дефинитивно не е факе!!! Добро разгледајте ја, има стварно spooky things!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Biba_G - 15.Мај.2009 во 09:23 |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
![]() Вистина е или не.Ова го најдов на сајтот кој ни го даде НРГМКД.Има доста интересни работи.Но што е сето ВИСТИНА од ова |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
богами јас си знам, 4 години вршеа експерименти, следења и истражувања врз мене дур да ја напраат ко што треба |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3839404142> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |