![]() |
|
Дали сте љубоморни? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3839404142 54> |
Автор | |
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
....маа нееее
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Сум, ама се правам ко да не сум
![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
ne nikogas,a partnerot neznamdali ne e si
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Нееее, само позеленувам од бес кога некоја ќе му позачисти првутот од палтото или кога ќе му го мести перчето паднато на чело
![]() ![]() Изменето од mamamd - 09.Мај.2009 во 19:59 |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
......zavisi.......no nesakam da me zima nekoj za.....
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
da
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Imam zavrseno skolo za ljubomorstvo balkanski smer, najteskiot, no uspeav da go pominam so najvisoki ocenki i duri mi bese ponudena stipendija za studii po psihopatska ljubomora od sto bev tolku nadaren
Omilena pesna mi e " Tako ti je mala moja kad ljubis balkanca " od Belo Dunde Изменето од zbunet - 07.Мај.2009 во 23:09 |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Isijas neka dobie ona ako pomisli na nekogo
|
|
![]() |
|
IzGubEnA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
retko sum ljubomorna...ama ako pretera
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
...ma neka oslepi sekoj onoj sto ke ja pogledne na onoj nacin
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
лjубомората е еден сладок доказ дека лJубовта се уште постои...
но кога е претеран... по скоро е израз на егоизмот... коj воопшто и нема врска со лjубовта. ![]() |
|
![]() |
|
Neka umre sekoj onoj sto ke ja posaka mojata ! ...a ? zabegav ?...dobro de, neka stane invalid samo...pak preterav ?...dobro, de, nikogas da ne mu se digne...e so e sega ?...ufff...aj siromav neka bide cel zivot u vlazno da zivee i rahitis da dobie, bronhitis bese ? da ?...malku e, samo ke kasla, aj ni po tvoe, ni po moe, lepra neka dobie...a ?...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3839404142 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |