![]() |
|
Дали сме наследници на АнтичкитеМакедонци |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3839404142 93> |
Автор | |
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
па ако не сме македонци-словени тогаш сигурно сме марсовци
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Ilirosss ![]() Група ![]() Регистриран: 13.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 33 |
za toa deka seuste zboruvame ilirski e dokaz toa sto deneska vo grcija epirotite seuste zboruvat ilirski jazik,a nie nemame problem da se razbirame so epirotite koi deneska ziveta niz cela atina i sebesi se narekuvat potomci na AKIL
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Ејјј шпоните збореле илирски виц на векот
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ilirosss ![]() Група ![]() Регистриран: 13.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 33 |
mene cudno mie toa sto vie se narekuvate stari makedonci a zboruvate slovenski jazik
zosto nie albancite ne zborime drug jazik osven ilirski ili grcite ne zborat na slovenski tuku na grcki ova e dokaz koj sto e |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Шефе исправисе грците не се словени
|
|
![]() |
|
neo_wmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Ајде ке пробам да објаснам. На нашата територија т.н. Македонија порано живееле Македонци, а јужно од нас живееле Грчките племиња (Хелени). Е сега кога Рим завладува со Европа, ја завладува и Македонија. Во 7-ми век на територијата Македонија доагаат Словените. Е сега тие се испомешале со Македонците, ја земале културата на Македонците и почнале да се нарекуваат Македонци. Словените кои биле во денешна Грција се испомешале со Грците и ја земале нивната култура и се нарекле Грци. Така да ние сме потомци на Александар, зошто Грците се Хелени + Словени, а ние сме Македонци + Словени. Сега што се пронаогаат археолошки докази и Грците кажуваат дека се нивни е лага, зошто Македонија била до Индија. Е сега ке се постави прашањето "Зошто Индијците не се нарекуваат Македонци?". Дури и самиот Аце се нарекувал Македонец и на штитовите им пишува Македонија, а не Хелада.
|
|
I love Daphne Millbrook.
|
|
![]() |
|
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Од Александар Македонски де - не се буни
![]() |
|
![]() |
|
na koj aco mislis, aco shopov hahaaha, e od toj da imae poteklo ama od Aleksander Veliki,ncuk nikogas
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Не мора да викаш... за тебе сигурно знаеме... дека не си од Ацо наш!...
![]() |
|
![]() |
|
NE
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ne nego hani bani
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
аууууууууу
зайко байко ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
->
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
мда
логика трепач |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3839404142 93> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |