IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Дали носите жолта облека?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали носите жолта облека?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3839404142 43>
Прашање: Дали носите жолта облека?
Одговор Гласови Статистика
45 [42,06%]
53 [49,53%]
9 [8,41%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака Обратен редослед
Sho-Sana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 2944
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sho-Sana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 14:24
Секоја боја си има своја убава нијанса. Јас кога нешто ставам на себе, таа нијанса ја комбинирам со нијансата на моето расположение. Некогаш тие нијанси се  во  комплементарен однос, некогаш во контрадикторен, но никогаш не се инкомпатибилни. среќа
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот,
- не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот.
Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 14:13

zoltata boja e najsilna ...

potoa crvenata ...

sepak mislam deka mazite poveke se po crvenata boja ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 13:47
Zholto ne stoi na "Plavushi"голема%20насмевка
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
THEPRINCESS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Декември.2008
Поени: 4676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај THEPRINCESS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 02:09
bitno mi e kako izgleda parceto obleka a ne kakva boja e, inaku DA - nosam zolta obleka, dobro ode so crno
Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2008 во 14:04
Не..некако не ми одговара многу, а и не ми се допаѓа
Кон врв
defma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај defma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2008 во 17:40
Порано многу повеќе користев темна боја, но сега многу повеќе сакам светла боја меѓу другите и жолтата боја која ја обожавам во лето.
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2008 во 14:13
не носам жолто-многу привлекува мушичкиголема%20насмевка
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
ana marija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
UBAJNA

Регистриран: 05.Септември.2005
Поени: 12244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana marija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2008 во 11:37
jas nikogash ne sum nosela zolta boja
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2008 во 01:24
ДА ПОСЕБНО ВО ЛЕТО
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2008 во 21:34
имам едно плик ташниче жолто на поклон....
жолта ролка..
и 3-4 на кратки...
и памучно болерце(заборавив)

Изменето од mrzla - 10.Ноември.2008 во 21:52
Кон врв
emilyXX Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2008
Поени: 53
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emilyXX Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2008 во 02:49
Ja u princip ja sledam modata no i si neguvam moj poseben stil gi usoglasuvam tie 2 raboti. Zoltata boja odlicno mi stoi a e i moderna i si ja nosam .
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2008 во 09:51
Zholta ne sum nosela recisi nikogas,ne mi se dopagja ovaa boja....PA SEGA kako sto e vo trend ,mislam sekoja vtora osoba vo gradov e vo taa boja,ne sakam da bidam kako site
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
nena34 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Март.2008
Поени: 1435
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nena34 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2008 во 09:39
Zoltata i zelenata od sekogas sum gi sakala i sum gi nosela , ama sega sto ja preteraa niz gradov ja preteraa kako zoltica da gi ima fateno site .Da , sega e trend ama jas iako ja sakam epten taa boja sepak ova leto nema da se uniformiram so zolto a od zelenata nema da se otkazam skroz .
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2008 во 23:15
..ZOLTA boja mi e kombinacijata na rab.uniforma...
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3839404142 43>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.