|
Дали носите жолта облека? |
Внеси реплика | страница <1 3839404142 43> |
Автор | |
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секоја боја си има своја убава нијанса. Јас кога нешто ставам на себе, таа нијанса ја комбинирам со нијансата на моето расположение. Некогаш тие нијанси се во комплементарен однос, некогаш во контрадикторен, но никогаш не се инкомпатибилни.
|
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zoltata boja e najsilna ... potoa crvenata ... sepak mislam deka mazite poveke se po crvenata boja ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zholto ne stoi na "Plavushi"
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bitno mi e kako izgleda parceto obleka a ne kakva boja e, inaku DA - nosam zolta obleka, dobro ode so crno
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не..некако не ми одговара многу, а и не ми се допаѓа
|
|
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Порано многу повеќе користев темна боја, но сега многу повеќе сакам светла боја меѓу другите и жолтата боја која ја обожавам во лето.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не носам жолто-многу привлекува мушички
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas nikogash ne sum nosela zolta boja
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДА ПОСЕБНО ВО ЛЕТО
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имам едно плик ташниче жолто на поклон....
жолта ролка.. и 3-4 на кратки... и памучно болерце(заборавив) Изменето од mrzla - 10.Ноември.2008 во 21:52 |
|
emilyXX
Група Регистриран: 05.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 53 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja u princip ja sledam modata no i si neguvam moj poseben stil gi usoglasuvam tie 2 raboti. Zoltata boja odlicno mi stoi a e i moderna i si ja nosam .
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zholta ne sum nosela recisi nikogas,ne mi se dopagja ovaa boja....PA SEGA kako sto e vo trend ,mislam sekoja vtora osoba vo gradov e vo taa boja,ne sakam da bidam kako site
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zoltata i zelenata od sekogas sum gi sakala i sum gi nosela , ama sega sto ja preteraa niz gradov ja preteraa kako zoltica da gi ima fateno site .Da , sega e trend ama jas iako ja sakam epten taa boja sepak ova leto nema da se uniformiram so zolto a od zelenata nema da se otkazam skroz .
|
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..ZOLTA boja mi e kombinacijata na rab.uniforma...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Внеси реплика | страница <1 3839404142 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |