![]() |
|
Мислам,значи-постојам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 177> |
Автор | |
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...principite se prangi od fino kovano zelezo...ubavo na izgled a tesko za nosenje
![]() |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13972 |
,,,e da principite da ti bile zakon za ako mislish pa znachelo i postoish,,,:) |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
outlook123 ![]() Сениор ![]() ![]() Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
на кој начин се ослободуваме од принципите, мислам, значи -постојам
![]() http://load.ezslim.info/serije/ep/andrijaiandjelka.php?ep=3 |
|
едно е - не се две
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
koga si bebe gledas vo tavanot t.e.vo nebo...ama koga ke ostares nekako pogledot ti e nadolu.... kon zemjata.
aiiii.....
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
Се противам на монотонијата, ја
подржувам разновидноста се противам на ограничувањето , ја подржувам дивата страст, се противам на еднообразноста, ја подржувам хиерархијата, се противам на спанаќот, го подржувам полжавот со неговата куќичка. С. Д. |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
Од сите падови ви животот, оние кој се во нечии очи...
....се најголеми..... Тука станување нема.....!
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Mislam znaci postojam...
Ova jas ne go velam , oti ke me snema
![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Кога луѓето ке заминат од тебе,
тоа не значи крај на твојата приказна... Тоа значело..... крај на нивното дело во твојата приказна...!
|
|
![]() |
|
janevzoran1 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 21.Јануари.2014 Статус: Офлајн Поени: 129 |
Мислам, значи постојам
Не мислам, значи постојам (бидејќи помислив /не мислам/; |
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Битката ја добива оној што цврсто решил да ја добие...
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
Страшно е кога имате да кажете нешто важно...
а немате кому, а уште пострашно е кога имате кому... а немате што да кажете........
|
|
![]() |
|
Ден за ден ништо не се менува... но кога ќе се завртиш зад себе... се е поинаку...
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() |
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Samo nasmevkata na deteto moze da ti go popravi sekoj zaeban den
![]() |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 177> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |