|
Изборот на албанците |
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Автор | |||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Koja e razlikata pomegu idejata za "Golema Srbija" i "Golema Albanija" ? Albancite ne sakale tugi teritorii? Zarem Makedonija e vasa teritorija? Eh, tapoglav orle, pa posle ke se zalite i ke gi barate "zagrozenite prava". Orelot e ptica grablivka, ama nemoj posle da bide ne so tie k*rsumi, ne. Ama docna ke bide, ednas ti poracav, sega e 2007 godina. |
|||||
venstar
Сениор Регистриран: 14.Јуни.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 93 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Естествено, че България не е етнически чиста държава. Мнозинството са българи, но има още много други хора. Поздрав, Венелин |
|||||
Всичко изпитвайте,
дръжте доброто! (1 Сол. 5:21) |
|||||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Dobro sega malce Boogie EMOCIONALNO PRISTAPI BEZ DA RAZMISLI - jas se soglasuvam deka NEMA I NEMOZE DA IMA ETHNO CHISTA DRZAVA (moze da ima povisok procent megutoa NIKOGAS 100% KAKO STO E SLUCAJOT SO JAPONIJA NA PRIMER! MEGUTOA IMA MNOGU I VESTACHKI NAPUMPANI PROCENTI (prisilni) STO MENE NE MI SE DOPAGAAT A VERUVAM I NA MNOGU REALNI LUGJE - KAKO STO E SLUCAJOT KAJ VAS VO BUGARIJA I VO GRCIJA - SITE SE BUGARI ILI GRCI??? |
|||||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ne po vrat po sija rabotava!! E pa znaes sto Shcip - nema shansi!!!! Tie si sakale da si se spojat - ziti majka???? A BE STO SE ZAMISLUVATE NE MI E JASNO??? DEKA MOZETE STO SAKATE VIE DA SI PRAVITE - PA I KAJ KE SE IZMOCATE VIE KE PROGLASITE ZA VASA TERITORIJA???? TAKVI POGRANICNO ETHNICKI GRUPI IMA LOCIRANO NA MNOOOOOOOOOGU MESTA NIS SVETOV - I STO SEGA AKO SITE ODLUCAT, SAMITE ETE TAKA IM TEKNALO - DA SI SPOJUVAAT???? VIE STVARNO STE SVRKNALE SO PAMETOT!!! EM ZNAAT DEKA TAA TERITORIJA NIKOGAS NE BILA NIVNA - EM KE SI JA ZEMELE TIE ZOSTO TAKA IM SE SVIGALO NA NIV??? Eeeeee.... GLUPACI SVETSKI!!!! NAS MAKEDONCITE POVEKE OD POLA TERITORIJA NI JA ODZELE BEZPRAVEDNO I BEZ NASA SOGLASNOST OD KADE STO EDENIOT DEL E KAJ VAS SHCIP A DA NE ZBORUVAME STO MAKEDONSKIOT NAROD E RAZDVOEN SO SAMATA PODELBA - ete toa se veli razdelen narod Shcip, a ne vasite NAMERNI NASELUVANJA, kako izbeglici, ti rekov mi rece i BARAJ POSLE DA SE SPOIS???? Изменето од borec - 11.Октомври.2007 во 15:11 |
|||||
oblace
Нов член Регистриран: 11.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Gospod da cuva od vakvi optimisti So sto be budalo? 1)Nemate vizija za idnina 2)Nemate edinstvo 3)Nemate pari 4)Nemate sloga 5)Nemate poddrska od nikogo 6)Nemate hrabrost 7)Nemate resitelnost 8)Nemate pamet 9)Dovolno bea osum stvari Albancite ako ne site barem 90% od ovie raboti gi imaat. Podobro prvo steknete se so ovie gorespomenati stvari pa posle spremajte se za vojna. Moj najiskren sovet.... |
|||||
venstar
Сениор Регистриран: 14.Јуни.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 93 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Буги, освести се! Няма етнически чисти държави. Може би освен тези, в които никой не иска да живее. И никой не гарантира, че след 50 години сегашното статукво ще се запази. По-скоро сигурно е, че ще се промени. Какво ще правите с другите в тази ваша етнически чиста държава? Със закон ще им забраните да раждат или да дишат ли? Поздрав, Венелин |
|||||
Всичко изпитвайте,
дръжте доброто! (1 Сол. 5:21) |
|||||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Па да точно така,но затоа вие Аљбањците имате голем проблем.Ние Македонците без војна територијата не ја даваме па ако сака и турско да се врати
Па размислете и сложете се со мене,треба финална борба помеѓу Аљбањците и Македонците и да ја завршиме оваа агонија.Или вие ке немате свои домови а ке си одите у Албанија или ние нема да имаме територија толку голема ама ке бидеме чисто Македонско општество |
|||||
Averoes
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 299 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
NE POSTOJAT LUDI LUGE, TUKU SAMO TAKVI, KOI NE SE VO POTPOLNOST SFATENI OD OSTANATITE !
|
|||||
Калпазан
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
E salaham alejkum
Alejum salaaaaam!
Акалчето те лаже а нема кој да ти каже!
|
|||||
Македонија - Моја Дежела
|
|||||
borec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
[/QUOTE] Moira ,zaboravas nesto ,i Albancite dojdeni od Kosovo dojdeni vo Makedonija se gragani na Albanija (Etnicka Albanija) koi isto taka se selat vo granicite na svojata zemja- Etnicka Albanija.Mislam deka me sfati sto sakam da kazam. Pozdrav[/QUOTE]
TVOITE EFTINI ALBANSKI STOSOVI DA GI PRODAVAS NA BIT-PAZAR, O.K??? "Albancite dojdeni od Kosovo dojdeni vo Makedonija" - SE SAMO, GRAGANI NA MAKEDONIJA od Albansko poteklo. (Dokolku ostanat za stalno posle raseluvanjeto i zemat drzavjanstvo) MEGUTOA POSLE VAKVI PROTIVDRZAVNI I SEPARATISTICKI IZJAVI OD VAKVI KAKO TEBE (a gi ima mnogu) MAKEDONIJA KE TREBA STVARNO DA PODRAZMISLI DALI NA OVIE LUGJE TREBA DA IM DOZVOLI PONATAMONO STALNO NASELUVANJE, pod izgovorot "izbeglici" osven samo nekoj privremen prestoj (dokolku e potreben) A POSLE TOA CHAO SHCIP - ETE TI JA TVOJATA "MATICHNA ZEMJA" ALBANIJA, VOOPSTO NE TI E DALEKU, samo preku pat!! |
|||||
ZoranSk
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
:)))
Етничка Албанија. По кој попис ? По кои топоними ? Не си бил расист ? Знаеш како се прават етнички држави. Види Србија. |
|||||
Averoes
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 299 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
NE POSTOJAT LUDI LUGE, TUKU SAMO TAKVI, KOI NE SE VO POTPOLNOST SFATENI OD OSTANATITE !
|
|||||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ние не сакаме уништување на друг народ. Ние само сакаме или да си бидат мирни или да си одат во матичната држава каде за жал од што многу се арни и таму не ги сакаат. На крај, зошто па македонија- бе расисту да не биде чиста држава?! За кој ѓавол си ни и ти и тие таквите како тебе???? |
|||||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||||
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |