|
Неверство |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova mi lici kao "muska" ljubov....
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од brza - 07.Октомври.2007 во 17:33 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од anakin - 07.Октомври.2007 во 17:30 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од brza - 07.Октомври.2007 во 17:32 |
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од anakin - 07.Октомври.2007 во 17:29 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.
Изменето од brza - 07.Октомври.2007 во 17:32 |
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jaz mozam hipoteticki da isrluvam paroli
kako odvratni mi se tie.... ne gi podnesuvam..... tie se frustrirani............ kako nekoj so misli deka e pameten, moralen i na mesto a prosto e samo necovecen i naiven zivotot ne e bajka i ako sakame da e |
|
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oooo yess honey that is the f**king passion!!!!!!!!!! |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ti tre*am jas
custvata se posilni od sekakva logika zatoa te vodat i kon rajot i kon pekolot zivotot e ubav so e taka inaku bi bile roboti vo robotoland na faking robotoplanet Изменето од anakin - 07.Октомври.2007 во 14:43 |
|
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e do pametot da bese do pametot ova nemase da se slucuva do drugo e sexi do drugo mnogu poslino od pametov i logika [/QUOTE штоо кажи мудрецу???Одамна те читам СТРАСТА КОЈА Е НЕНАДМИНЛИВА ПА ПО СЕКОЈА ЦЕНА ГО ВАРАШ И ОНОЈ КОЈ ТЕ ЧЕКА ДОМА??? |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e do pametot da bese do pametot ova nemase da se slucuva do drugo e sexi do drugo mnogu poslino od pametov i logika |
|
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хех па баш ја не пишувам хипотетички секогаш..........
а + има милиони причини за неверства а и многу последци па секој со својот памет нели? |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lesno e koga HIPOPETICKI si pisuvate tuka
|
|
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е карактер тоа ти е безкарактер кој како ке си свати кажав и у др тема за оженети
се е до психата прво спрема самите себе си |
|
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |