IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Сител тв
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сител тв

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 15>
Автор
Порака Обратен редослед
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Статус: Офлајн
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2013 во 13:41
После изборите,вестите на сител ќе траат два-три минути,најава,време и вклучување во живо со дневникот на.. ТРТ1...евентуално РТС1.
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2012 во 22:21

пошто не ми фаќа Београд,јас СИТЕЛ следам,велат исти биле вестите....само со превод на нашински...

..аааа програмата,супер си е,поготово рекламите ми се допаќаат,така во циклуси по пола саат,само ме нервира што измеѓу рекламите улетуваат некои секвенци по два три минути од некои турски серии..!Им се меша сигналот..така изгледа...збунетост

Латас,Латас е легенда бре..урбана легенда!.Једини је...непревазиџени...да

Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2012 во 12:06
Не ми е јасно зошто Бекстејџ уредничката Хххх Хххх (како што вели Славе Димитровски: а ниту име не и` знам...) цела недела по објавувањето на „големата вест“ во „Вест“ дека Ноне, демек, го сакала Миркуловски се испотресе и не` послужи со остатоци од минатонеделниот ручек подгреан и досолен со исмевања од кои најсилниот аргумент за глупавоста на Ноне е дека била мертро и жилет а се занесува по кршни фраери . Не сум фан на брза но се сложувам дека колку помалку гледаш МК ТВ толку помалку се храниш со помии. [:-&]
Кон врв
ARTE Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 07.Април.2010
Поени: 416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ARTE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2012 во 03:11
tocno taka BRZA nezam sto si zensko ili masko i kolku si star/a ali barvo ne si kako ovoj tupav narod so cesni isklucoci neka se luti koj kolku saka ali toa e vistina i da vistina boli ali kolku pobrgu se socis so nea tolku podobro. i jas isto ne gledam nasi sranja nego si gedam RTS na total tv svecka tv bbc na ovie prostori vo se i progama i se a ne ovie amaterski prazni sranja od tv site   na celo so propadnatiot ni javen servis pa tuka spaga i sitel se razbira.za za ali taka e.vakvi sranja i tv nema na cel svet nigde nema vakvi sranja nekoi se najdbori neki pomalku   nkoi sredni no vakvi kako vo mk nema nigde pa tie se van kokurencija nemoze da se narecat toa voopsto. Tie se sram za mk za zal ali taka e da ostanes da gledas nasi tv ke zatupavis od sekakov aspekt.Sto pobrzo svatite toa podbro.Ali sega koga treba da sprovedat zemska digitalizacija ke vidam kako ke ja sprovedat pa koga nema da ja sprovedat nema da gi ima i koga nema da gi gledate moze ke se osvestite do kade ste za zal.

Изменето од ARTE - 08.Февруари.2012 во 03:35
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2012 во 23:51
vekje  chetiri- pet godini ,...ne gledam makedonski sranja od ...tevelizii!

...samo incidentno.да
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2012 во 23:01
 Лесни  пари ......  што е добра  оваа  Сител.....смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2012 во 14:43

оние од А1 го умреа Али Риза..и се виде како завршија.

овие пак од СИТЕЛ,скоро имаа обид да го убијат и Саваш,арно ама во последен момент се поправија и ..го оживеа човекот!.на општо задоволство на народните маси.....дасреќа

Кон врв
Schatzii7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Регистриран: 19.Октомври.2011
Локација: Lost somewhere
Поени: 7061
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2012 во 15:56
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2012 во 21:26
Идиотска работа-послаб пренос немаше. Што им е бре на лугево-наша репрезантеција игра ееееј. Не биле криви, ма немој-а мораше ли реклами да бутаат-морааа лилутина

Катастрофален пренос на ракометот Македонија - Данска

Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2012 во 13:56
Сител моментално стана најшабанска телевизија во Мк...односно присвојиа се што не чинеше од А1, т.е. сериите без грам вредност....не
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
Novak Nastich Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Јануари.2012
Локација: Mauzdonia
Поени: 364
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Novak Nastich Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2012 во 04:17
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Беа здружени кога имаа заеднички “непријател“, ама сега изгледа за ситница се скараа “верните другарки“изненадување
Канал 5 и Сител се скараа чии вести се погледани

A za sto se skaraa? Sitel kako pravi lesinari (sto i se) ne docekaa da ja zatvorat A1,i vednas im go zede udarniot tajming na Dnevnikot (vo 19.00h)..i se ke bese relativno dobro da ne bea turskive serii..Koga kanal 5 ja najavi Sulejman,vo vreme koga Baldar idese na Sitel,ovie od sitel prethodno gi preduhitrija,pa gi pomestija site termini na site turski,indiski,pakistanski filmovi,se so cel nivniot Dnevnik da go gleda narodot a ne Sulejman...pa duri i vestite gi skratija..ali od celava mizerija ima i nesto pozitivno..ja skratija Backstage od 15 na 7 min..najposle nema da gi gledam onie kozite smrdlivi
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (1) Благодарам(1)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2012 во 22:37
Беа здружени кога имаа заеднички “непријател“, ама сега изгледа за ситница се скараа “верните другарки“изненадување
Канал 5 и Сител се скараа чии вести се погледани
Кон врв
Novak Nastich Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Јануари.2012
Локација: Mauzdonia
Поени: 364
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Novak Nastich Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2012 во 07:33
Mene mi e zal za ovaa televizija,otkako i ja fingiraa smrtta na A1 TV,sega se obiduvaat da ja zamenat istata,no za zal sosema bezuspesno..Sitel e partiska televizija za koja i ne vredi da se misli,dovolno e da poglednete koi faci se urednici na nadvoresna,zabavna,sportska redakcija..i se e kazano..mene mi e zal za Sitel,koga ke padne vlasta oni ke padnat vednas pod nea.."krusata pod krusa pagja
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2012 во 00:02
Abe mi ja zede pred nos...плазење
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.