![]() |
|
Сител тв |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 15> |
Автор | |
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
После изборите,вестите на сител ќе траат два-три минути,најава,време и вклучување во живо со дневникот на.. ТРТ1...евентуално РТС1.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
пошто не ми фаќа Београд,јас СИТЕЛ следам,велат исти биле вестите....само со превод на нашински... ..аааа програмата,супер си е,поготово рекламите ми се допаќаат,така во циклуси по пола саат,само ме нервира што измеѓу рекламите улетуваат некои секвенци по два три минути од некои турски серии..!Им се меша сигналот..така изгледа... Латас,Латас е легенда бре..урбана легенда!.Једини је...непревазиџени... |
|
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Не ми е јасно зошто Бекстејџ уредничката Хххх Хххх (како што вели Славе Димитровски: а ниту име не и` знам...) цела недела по објавувањето на „големата вест“ во „Вест“ дека Ноне, демек, го сакала Миркуловски се испотресе и не` послужи со остатоци од минатонеделниот ручек подгреан и досолен со исмевања од кои најсилниот аргумент за глупавоста на Ноне е дека била мертро и жилет а се занесува по кршни фраери
![]() |
|
![]() |
|
ARTE ![]() Сениор ![]() Регистриран: 07.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 416 |
tocno taka BRZA nezam sto si zensko ili masko i kolku si star/a ali barvo ne si kako ovoj tupav narod so cesni isklucoci neka se luti koj kolku saka ali toa e vistina i da vistina boli ali kolku pobrgu se socis so nea tolku podobro. i jas isto ne gledam nasi sranja nego si gedam RTS na total tv svecka tv bbc na ovie prostori vo se i progama i se a ne ovie amaterski prazni sranja od tv site na celo so propadnatiot ni javen servis pa tuka spaga i sitel se razbira.za za ali taka e.vakvi sranja i tv nema na cel svet nigde nema vakvi sranja nekoi se najdbori neki pomalku nkoi sredni no vakvi kako vo mk nema nigde pa tie se van kokurencija nemoze da se narecat toa voopsto. Tie se sram za mk za zal ali taka e da ostanes da gledas nasi tv ke zatupavis od sekakov aspekt.Sto pobrzo svatite toa podbro.Ali sega koga treba da sprovedat zemska digitalizacija ke vidam kako ke ja sprovedat pa koga nema da ja sprovedat nema da gi ima i koga nema da gi gledate moze ke se osvestite do kade ste za zal.
Изменето од ARTE - 08.Февруари.2012 во 03:35 |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
vekje chetiri- pet godini ,...ne gledam makedonski sranja od ...tevelizii!
...samo incidentno. ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Лесни пари ...... што е добра оваа Сител.....
![]() |
|
![]() |
|
оние од А1 го умреа Али Риза..и се виде како завршија. овие пак од СИТЕЛ,скоро имаа обид да го убијат и Саваш,арно ама во последен момент се поправија и ..го оживеа човекот!.на општо задоволство на народните маси..... |
|
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Идиотска работа-послаб пренос немаше. Што им е бре на лугево-наша репрезантеција игра ееееј. Не биле криви, ма немој-а мораше ли реклами да бутаат-морааа ли
![]() Катастрофален пренос на ракометот Македонија - Данска |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Сител моментално стана најшабанска телевизија во Мк...односно присвојиа се што не чинеше од А1, т.е. сериите без грам вредност....
![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
Novak Nastich ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Јануари.2012 Локација: Mauzdonia Статус: Офлајн Поени: 364 |
A za sto se skaraa? Sitel kako pravi lesinari (sto i se) ne docekaa da ja zatvorat A1,i vednas im go zede udarniot tajming na Dnevnikot (vo 19.00h)..i se ke bese relativno dobro da ne bea turskive serii..Koga kanal 5 ja najavi Sulejman,vo vreme koga Baldar idese na Sitel,ovie od sitel prethodno gi preduhitrija,pa gi pomestija site termini na site turski,indiski,pakistanski filmovi,se so cel nivniot Dnevnik da go gleda narodot a ne Sulejman...pa duri i vestite gi skratija..ali od celava mizerija ima i nesto pozitivno..ja skratija Backstage od 15 na 7 min..najposle nema da gi gledam onie kozite smrdlivi ![]() |
|
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Беа здружени кога имаа заеднички “непријател“, ама сега изгледа за ситница се скараа “верните другарки“
![]() Канал 5 и Сител се скараа чии вести се погледани |
|
![]() |
|
Novak Nastich ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Јануари.2012 Локација: Mauzdonia Статус: Офлајн Поени: 364 |
Mene mi e zal za ovaa televizija,otkako i ja fingiraa smrtta na A1 TV,sega se obiduvaat da ja zamenat istata,no za zal sosema bezuspesno..Sitel e partiska televizija za koja i ne vredi da se misli,dovolno e da poglednete koi faci se urednici na nadvoresna,zabavna,sportska redakcija..i se e kazano..mene mi e zal za Sitel,koga ke padne vlasta oni ke padnat vednas pod nea.."krusata pod krusa pagja
![]() |
|
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
|
|
![]() |
|
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Abe mi ja zede pred nos...
![]() |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |