IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Бизнис и економија
  Активни теми Активни теми RSS - Дали нафтата ќе поефтини или поскапи?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали нафтата ќе поефтини или поскапи?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 234
Автор
Порака Обратен редослед
naum 1518118 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
GayLord f**ker

Регистриран: 13.Септември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 312
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај naum 1518118 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2007 во 09:18
Ме заинтересира со предвидувањево Хектор!! Очигледно ти си поинтересен тип него шо мислев!!!
Погоди јас ја пратев темета... а и цениве!!!
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2007 во 09:08
bitno predviduvanjeto mi izleze tocno голема%20насмевка
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
GayLord f**ker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај naum 1518118 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2007 во 09:42
Originally posted by JASTREB JASTREB напиша:

kaj nas sam oposkapuva.

Секаде само поскапува...се намалуваат резервите!!!
Кон врв
JASTREB Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 61
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JASTREB Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2007 во 09:06
kaj nas sam oposkapuva.
,,VENE VIDI VICI,,
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2007 во 14:09
a be sega vidi , ne ja razbravte temata , jas ke kazuvam dali ke poeftini ili poskapi , da zastedite nekoja stotka голема%20насмевка
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
PAVLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2007
Локација: Saint Helena
Поени: 889
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2007 во 14:00
Originally posted by hektor hektor напиша:

Na sekoi dve nedeli ke vi kazuvam i prognoziram dali ke poeftini ili ke poskapi gorivoto , posto ja pratam na berza .
Za vecer prognoziram krevanje na cenite na gorivoto 1.5 do 2 denari.

ne ti treba berza za da prognoziras- ke odi samo nagore i toa e toa збунетостзбунетост
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
GayLord f**ker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај naum 1518118 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2007 во 09:29
Краткорочно може да флуктуира во двата правци!!! Поради невремени достави или поголема моментална понуда од побарувачка!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
GayLord f**ker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај naum 1518118 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2007 во 09:27
Нафтата ке поскапува!!! секогаш////
Но излезе нов метод на согорување од морската вода во америка!! па ке видиме сега колку ке го развијат и колку брзо( овде го знам одговорот--се додека има нафта истиот ке биде патентиран!!!
Но како и да е на дог рок... со се поголемиот замав на економиите на џиновските земји и мамутско екстензивните трудоинтензивни стопанства на Индија и Кина ... нафтата може да оди само горе!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2007 во 08:59
Na sekoi dve nedeli ke vi kazuvam i prognoziram dali ke poeftini ili ke poskapi gorivoto , posto ja pratam na berza .
Za vecer prognoziram krevanje na cenite na gorivoto 1.5 do 2 denari.

Изменето од hektor - 17.Септември.2007 во 09:01
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 234
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.