|
Дали нафтата ќе поефтини или поскапи? |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |
naum 1518118
Сениор GayLord f**ker Регистриран: 13.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 312 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме заинтересира со предвидувањево Хектор!! Очигледно ти си поинтересен тип него шо мислев!!!
Погоди јас ја пратев темета... а и цениве!!!
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bitno predviduvanjeto mi izleze tocno
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
naum 1518118
Сениор GayLord f**ker Регистриран: 13.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 312 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секаде само поскапува...се намалуваат резервите!!!
|
|
JASTREB
Група Регистриран: 14.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj nas sam oposkapuva.
|
|
,,VENE VIDI VICI,,
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be sega vidi , ne ja razbravte temata , jas ke kazuvam dali ke poeftini ili poskapi , da zastedite nekoja stotka
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ti treba berza za da prognoziras- ke odi samo nagore i toa e toa |
|
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|
naum 1518118
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Краткорочно може да флуктуира во двата правци!!! Поради невремени достави или поголема моментална понуда од побарувачка!!!
|
|
naum 1518118
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нафтата ке поскапува!!! секогаш////
Но излезе нов метод на согорување од морската вода во америка!! па ке видиме сега колку ке го развијат и колку брзо( овде го знам одговорот--се додека има нафта истиот ке биде патентиран!!!
Но како и да е на дог рок... со се поголемиот замав на економиите на џиновските земји и мамутско екстензивните трудоинтензивни стопанства на Индија и Кина ... нафтата може да оди само горе!!!
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na sekoi dve nedeli ke vi kazuvam i prognoziram dali ke poeftini ili ke poskapi gorivoto , posto ja pratam na berza .
Za vecer prognoziram krevanje na cenite na gorivoto 1.5 do 2 denari. Изменето од hektor - 17.Септември.2007 во 09:01 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |