|
НАЈ ЈАК КОНЦЕРТ..... |
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Автор | ||
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Концертот што се случи пред 2 дена во загреб од MUSE. Не знам каков бил прептоставувам дека било ненормално добро. Нормално марфиевите закони стапуваат тука на сцена, еден од мојте најомилени бендови доаѓа во близина и нормално јас не можам да идам.
Да ти се серам у ваквите моменти во животот. |
||
|
||
emkas
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tonchi druze bev i na toj koncert za koj zboruvas ti , stvarno bese uzas togas , a i nemaa samo faithless togash koncert, i drugi grupi bea....
Jas zboruvam za koncertot samo na Faithless sto bese - e toj bese na lizgaliste po se isgleda ti ne si bil na toj koncert , e togash tie napravija dobra zurka, barem mene mi bese super...inace toj koncert za koj jas zboruvam bese moze 2 god neznam tocno pred toj na saem nadvor sto bese za koj zboris ti ...
I se soglasuvam so tebe za toj koncert na saem deka bese uzas, zanigde kal na segde ...
|
||
Tonchie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Леле девојче, како можеш да кажеш дека тоа бил добар концерт?! Најлошиот концерт во Македонија на сите времиња!!! После тој концерт пола година не одев на концерти, толку беф нак*рчен, и не беше на лизгалиште туку на саем, пред 2 хала (глупи авалонци, цела недела врнеше и тие надвор ја наместија бината). |
||
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
||
emkas
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Faithless na lizgalishte |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zaso nejkat dobrite bendovi da dojdat
mirisame loso nesto pa begaat? |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Silverchair-Live in Rio.
|
||
|
||
Stavros
Нов член Регистриран: 17.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ceca na Gradski |
||
Stavros
|
||
Avantgarde
Нов член Регистриран: 18.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na p!nk ok si pominav, ama koncert sto nema nikogas da go zaboravam, e toj na him vo solun, ne za drugo, bev napalena po ville valo, pa mi bese vrv na uzivanjeto toj koncert.Sega, iskreno, i da imaat koncert tuka, vo Sk, bi otisla samo kako nabljuduvac
|
||
живеам,живеам...
|
||
Marta
Нов член Регистриран: 01.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ej definitivno naj jak koncert bese na apocalyptica, 30.05 2006.extra si pominav,odlicen nastap imase bendot..
|
||
marinka
Сениор Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 432 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vaja con dios (vo skoro vreme)
|
||
Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
|
||
Pero Mafija
Нов член Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Busta Rhymes - Belgrad
50 Cent - Belgrad
|
||
molly
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prodigy saem 2005 i rhcp na 26.06.2006
|
||
koga se osekas dobro ne grizi se ke ti pomine.
|
||
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Red Hot Chili Peppers Indzija, 26.06.2007
|
||
kuliraj
|
||
heavyboy
Нов член Регистриран: 30.Јуни.2007 Локација: Yugoslavia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Najdobar koncert
METALLICA na Partizanovom stadionu 15.06.2004 a tuka se i Iron Maiden 14.3.2007 Beogradski sajam Deep Purple 27.2.2006 Beogradski sajam |
||
Јоца Шећер pxaxaxa
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |