![]() |
|
Дали верувате во хороскоп? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2345> |
Автор | |
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jas veruvam moram da kazam!!! sepak zvezdite imaat vlijanie!!!
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
DA,LAVOVITE SE NAVISTINA TAKVI...
![]() |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
e,ja sum lav....................toa za mene go pisuva?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.........da ima nesto vistina ima,a sega sto.........
.naprimer:-Bikovite se tvrdoglavi,prvo ke ja lupnat glavata vo zid pa posle razmisluvaat
-Bog da çuva ako Lavovite naumat nesto.ke si go napravat toa ,pa makar svetot vrtel na drugata strana
-Vodoliite se megu nas za da stvorat ramnoteza i da ne napolnat so pozitivna enerdija
p.s za drugite drug pat
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Na edni rakovi im se slucuva, drugi posakuvaat da im se sluci, sto znaci nekako isto doaga
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
ajde be lugje...
pa razmislete....na zemjava ima ne znam ti kolku eve primer rakovi....
i na site ke im se slucuva nesto slicno??????
gluposti
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
....АКО НЕ ВЕРУВАТЕ ВО ХОРОПСКОП,ЗОШТО РИБИТЕ ОДАТ ВО ВТОРАТА КУЌА НА МРЕСТЕЊЕ...А?
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Mnogu mi se pravi keif koga ke vidam deka toa sto sum mislela se sovpagja so negoviot dneven horoskop
![]() ![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Ja veruvam na primer Rak ke mi vleze u kuka i ne moze da izleze neebana
|
|
![]() |
|
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
jas veruvam deka ima poveke vistina..no ne do tolku so sigurnost...eve ako nekoj ima tuka ili znae nesto za mojava kombinacija Rak-podznak Vaga..neka mi kaze..bas me interesira..inaku jas si napraviv natalna krata..i mi kazaa ubavi raboti..no mi rekoja nitu so deckovo nitu so simpatijava ke bide nesto..e toa malku me zamisli..
![]() |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Па мислам дека баш тоа издание го имам читано, многу стара книга беше... Имаше некои интересни работи, но многу нешта се повторуваа и затоа не ми се за верување... А дека е морбиден, е, сите ракови барем три пати во животот се пред умирање...
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...МОРБИДНО ИЛИ НЕ,ОД ВИСТИНАТА НЕ СЕ БЕГА,ПРИФАЌАЈКИ ГО ТОА СО РЕЗЕРВА...ТРЕБА САМО ДА СЕ СООЧИШ СО ТОА!!!(зборувам за в.календар издание некаде околу 1980-85 г..хрватски превод). |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Уф морбидна ствар е вечити календар, ништо убаво не пишува таму бре!!!
![]() Изменето од Monuska - 12.Април.2008 во 00:27 |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |