|
Невиност до брак |
Внеси реплика | страница <1 23456 19> |
Автор | |
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Невиност до брак?????!!!!! Во на баба ми времето
|
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...e vaka se pishue post so logika i fakti, samo da te dopolnam malce, takva nit se omuzila nit pa ke se omuzi, znaat deka nemoze da gi drzi nikoj na sila, taa so 30 sto gi minala ke ide na stotka veruj mi, ne zastanue tuka, toa e ko bolest da nosi isto, takvite begaat od ljubovta se plashat poshto se kako sto kaza emocionalno osakateni, koa biraat veslach gledaat prvo da mu gi voochat manite sve sto gi ima namesto da go spoznaat i sakaat choveka za toa sto e,ostanuvaat sasekogash zarobeni vo sonot i zaboraveni od emociite od pusti strav da ne se zaljubat a im se onadi bela machka ne gleajat pred sebe-normalno e toa, i posle nemaat gajle...toa e patot na takonazvanite profuknjachi i stari momi, bezi od takva...hihihhihihiiii |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nevinost vo brak e dikutabilna rabota
bitno e da ne se trubi za toa nikogas ni pred pa nitu posle svadbata (pogotovo togas nikako) pa se e OK |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, da ...........
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bluebell "Zhenite se krivi za se"
" i toa shto nadvor sega tolku ladno e" imase edna takva pesna od risto samardziev |
|
bluebell
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Zhenite se krivi za se"
|
|
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bluebell se soglasuvam epten...
sto im zapnale celo vreme na devojkite... |
|
bluebell
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj rece deka ke ima tolku partneri covek?a ako nekoj e vo postojana vrska nekolku godini a pocnal koga imal 17?
moze ke ima 1 partner na 3 godini...a taa matematika? |
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Edna interesna matematika na temava... Devojka sto ja izgubila nevnosta na 17 godini, ako menunva vo prosek trojca seks partneri godisno, dodeka i tekne da se omazi na 27(ako ima srekja) ke ja imaat pominato 30 dushi.
So vakva brojka sekoj bi se zamislil kolkava e verojatnosta da ima zakaceno nesto, da ima abortirano, da ima otrpnato emocionalno, da si nosi tezok bagaz ... Sekoj sto znae sto znaci ova i sto ima nesto videno i pominato ke bide pretpazliv. |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
antonijo
Сениор Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
utnato e izgleda ne nevinost vo brak...nevinost pred brak
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ja samo znam deka genetskite predispozicii igraat golema uloga vo celata rabota, i drzi teorijata na zbunet i aneksot na sensei, i toa kako spored mene...
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А што ако првата брачна ноќ биде на 50- гоини.
Ма маните ги тие ќорави работи. Ќе постиме до 50- години. Мрсно се сака бе луѓе. Мрсно. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Anuskan
Нов член Регистриран: 29.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A sto ako nekoj nejke da se mazi do 30ta godina? Nevina 30godisna ke bide? :D
Mislam deka nevina do brak e "Mission Impossible". Sepak ako veke nevinost do brak e retko, sepak treba da se zeme vo predvid deka treba da se poceka da bides psihicki i fizicki zrela za toa (mislam sepak Devojcinja od ... 14, 15, 16... godini - ne bidete budali, premladi ste!), da se napravi toa so licnost so koja si vo vrska, kade ima ljubov, i da ne nasednes na nekoj idiot i da ti kazue "ako me sakas ke go napravis toa"!! |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |