|
Дали верувате дека се љуби само еднаш!!! |
Внеси реплика | страница <1 23456 18> |
Автор | |
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакаш да кажеш дека можеш да ја љубиш секоја личност што ќе улета во твојот живот? |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
zajluben
Група eternal flame Регистриран: 13.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не. Човек што може да љуби само еднаш е човек кој се плаши од втора шанса.
А такви нема:) |
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакав еднаш .... Сакам моментално ... Мислам дека ќе почнам и да љубам Дали се љуби само еднаш? Мислам ДА. Можам да сакам некого .. да ми биде или да не ми биде возвратено ... и да не ми е премногу гајле затоа што знам дека не е трајно..дека ќе дојде друг ... Можам да љубам некого ... да го сакам повеќе од што се сакам себеси ... да го прифатам таков каков што е ... да ги ставам неговите потреби пред моите ... да ја ставам неговата среќа пред мојата ... да се радувам на неговите успеси повеќе од што се радувам на моите ... да ја задоволам секоја негова желба...да биде секогаш онака како што тој сака(затоа што знам дека тоа што тој го сака е она што и двајцата го сакаме, а не е ни потребно да го кажам)... да нема јас и ти..да има ние ... да не постојам јас, а да постои тој ... да го сакам, а да не очекувам да ме сака за возврат....затоа што тој е јас,а јас сум тој ..а всушност сме ЕДНО... и кога сум уверена дека сето ова што го напишав погоре ќе дојде и ТОЈ ќе го напише ... тогаш е тој единствен пат...кога ќе љубам ... со срцето и со телото.. со душата и со разумот .. се додека постојам |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
twice...и по мене...тоа е лимитот.
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не сум љубител на „пракса“ , а до сега ништо позначајно од тоа....
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aha, ostanatoto e samo praksa!
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Povtoruvanjeto e majka na znaenjeto
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма неее
Како еднаш |
|
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако се има енергија , зошто да не . . .
|
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еднаш и никогаш повеќе
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo ednash se ljubi
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Џабе не е онаа поговорка:
Само еднаш се љуби, се останато е пракса |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не..Не..Не..
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |