IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Возење во автобус!!!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Возење во автобус!!!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 234
Автор
Порака Обратен редослед
trucker21 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Април.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1609
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker21 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2007 во 10:21

Snajper,

vozev avtobus godina dena.....Ne bi te pustil da se vozis!!!!

sex, trucks & drinks!!!
Кон врв
Snajper Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Мај.2007
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Snajper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2007 во 09:41
Луѓе СУПЕР.

Најпрво да Ви кажам мило ми е што како нов член тука Ве инспирирав да дискутирате на темава. Без разлика на коментарите пријатно е да знаеш дека топикот што си го поставил привлекол внимание....и испровоцирал коментар

Сега да одговорам на почитуваната Марушка.....
Оженет сум....и тоа среќно.....деца за жал сеуште немам....РАБОТИМЕ НА СЛУЧАЈОТ
На темава слободно може да се искажат сите...не гледам зошто би била наменета само за машки.....мене целта ми беше баш женскиот пол да го привлечам да збори за ова....и тоа баш поради тоа што сакам да знам што им се мота на жените низ глава во таква ситуација.

Малце ќе образложам. Сигурен сум дека секогаш кога сум се обидел да стапам во таков “контакт“, порано или подоцна ме приметувале......
Затоа што ако од почеток се мисли дека “ај гужва е“, кога ќе ја осети јасната ерекција на задникот или раката, е тогаш нема сомневање што е играта. Значи или ја прифаќа играта или не. Моето искуство говори 50:50. Значи не зборам за некакви баби или некои исфрлени од поплава или очигледно ниско морални, туку за претежно исклучително згодни девојки и жени.....

Поентата на целиот муабет беше што посебно ме пали затоа што се работи за напозната особа, која ете во таквата ситуација, дали од сексуална возбуденост или љубопитност одлучила да не реагира никако или пак да ти даде и малку к*раж да продолжиш............најверојатно со истата мисла на “забрането овошје“ во главата.....
Е сега, доколку се случи да ми даде било каков знак дека не и се допаѓа тоа....јас веднаш се повлекувам, значи за прашањето во однос на мојата сопруга или идна ќерка.........ако не е против нејзина волја....ОК......сосема е друго прашањето во однос на мојата споруга дали води кон неверство или не....во конкретнава тема таму не навлегувам.....

Ајде луѓе....чекам SOME ANSWERS!!!

Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2007 во 08:39
Originally posted by maruska maruska напиша:

Originally posted by Snajper Snajper напиша:

Темава можеби некој ќе ја нарече перверзна, можеби на некого и ќе му се згади.......ама би сакал да иницирам отворен разговор за она што верувам на повеќе од нас сакајчи или несакајќи им се случило!ДАЛИ ВИ СЕ СЛУЧИЛО (ВО ПРЕПОЛН АВТОБУС) СЕКСУАЛНО ДА ВЕ ВОЗБУДИ БЛИЗИНАТА НА НЕКОЈ ОД СОПАТНИЦИТЕ....Јас лично многупати сум доживеал ерекции триејќи го моите препони и моите гениталии на некое убаво газе....на некоја девојка.....жена........госпоѓа...како и да е...или на нејзината рака.....а досега ми се случило четири пати и да доживеам многу возбудлив оргазам на тој начин.......што ме донело до фаза да барам начин да ми се повтори истото искуство....И ќе Ве молам без навреди.....само Вашето мислење на topikov.....

А да те прашам, дали ти си размислувал како таа девојка...жена...госпоѓа се чувствувала кога ти тоа си го правел...Е сега ти можеби си бил толку "внимателен" што тие и ништо не "приметиле".

Но, чекај,најпрвин би прашала дали на оваа тема треба само мажите да одговараат или може и жените, со оглед дека ми доаѓа како повеќе да е наменета на машкиот пол!!!

Велиш без навреди......а како може без навреди кога поставуваш прилично провокативно прашање.

Сега не знам дали си ти оженет, имаш ли деца, па така би прашала друго нешто......Ако си во брак или ако утре стапиш во брак, како би се чувстувал ти, твојот партнер, а не дај боже твојата ќерка кога некој тоа и би го направил нејзе. Дали си размислувал во таа насока???

aaaaaaa kao demek zenive vo avtobus ne se palat...
Кон врв
speed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Март.2007
Поени: 803
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај speed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2007 во 22:55
Originally posted by maruska maruska напиша:

Темава можеби некој ќе ја нарече перверзна, можеби на некого и ќе му се згади.......ама би сакал да иницирам отворен разговор за она што верувам на повеќе од нас сакајчи или несакајќи им се случило!

ДАЛИ ВИ СЕ СЛУЧИЛО (ВО ПРЕПОЛН АВТОБУС) СЕКСУАЛНО ДА ВЕ ВОЗБУДИ БЛИЗИНАТА НА НЕКОЈ ОД СОПАТНИЦИТЕ....
Јас лично многупати сум доживеал ерекции триејќи го моите препони и моите гениталии на некое убаво газе....на некоја девојка.....жена........госпоѓа...како и да е...или на нејзината рака.....а досега ми се случило четири пати и да доживеам многу возбудлив оргазам на тој начин.......што ме донело до фаза да барам начин да ми се повтори истото искуство....

И ќе Ве молам без навреди.....само Вашето мислење на topikov.....

А да те прашам, дали ти си размислувал како таа девојка...жена...госпоѓа се чувствувала кога ти тоа си го правел...Е сега ти можеби си бил толку "внимателен" што тие и ништо не "приметиле".
Но, чекај,најпрвин би прашала дали на оваа тема треба само мажите да одговараат или може и жените, со оглед дека ми доаѓа како повеќе да е наменета на машкиот пол!!!
Велиш без навреди......а како може без навреди кога поставуваш прилично провокативно прашање.
Сега не знам дали си ти оженет, имаш ли деца, па така би прашала друго нешто......Ако си во брак или ако утре стапиш во брак, како би се чувстувал ти, твојот партнер, а не дај боже твојата ќерка кога некој тоа и би го направил нејзе. Дали си размислувал во таа насока???

e maruske maruske so se prais tolku postena ne znam kolku godini imas ali da si do 22 veruvam deka ke mislese druksie ili te vospituvale mnogu konzervativno eeee opusti se malku ne go kritikuvaj tolku  covekot go fatila kriza pa nemal kade i udril vo avtobus eee gledaj gi malku liberalno rabotite ili od nekoe selo si moze....Big%20smile
speed
Кон врв
maruska Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2006
Поени: 34
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maruska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2007 во 21:39

Темава можеби некој ќе ја нарече перверзна, можеби на некого и ќе му се згади.......ама би сакал да иницирам отворен разговор за она што верувам на повеќе од нас сакајчи или несакајќи им се случило!

ДАЛИ ВИ СЕ СЛУЧИЛО (ВО ПРЕПОЛН АВТОБУС) СЕКСУАЛНО ДА ВЕ ВОЗБУДИ БЛИЗИНАТА НА НЕКОЈ ОД СОПАТНИЦИТЕ....
Јас лично многупати сум доживеал ерекции триејќи го моите препони и моите гениталии на некое убаво газе....на некоја девојка.....жена........госпоѓа...како и да е...или на нејзината рака.....а досега ми се случило четири пати и да доживеам многу возбудлив оргазам на тој начин.......што ме донело до фаза да барам начин да ми се повтори истото искуство....

Но, чекај,најпрвин би прашала дали на оваа тема треба само мажите да одговараат или може и жените, со оглед дека ми доаѓа како повеќе да е наменета на машкиот пол!!!
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2007 во 16:47
Da, be , pa da pocne da vreska : - Manijak ! Manijak ! To ne moze biti svak !
I dobivas vrv od cador u oko od nekoja baba, ako se najde nekoj terorist ke te kolja pred mobilen so kamera, samari, boksovi , kloci i ke te frlat od avtobus, a ti pagas so glava u ivica od plocnik,  sednuvas  k'o izguben,a nesvesno si igras so delovi od tvojot mozok  koj se isturil  od cerepot i se sliva niz ramenici. Koa niz magla go gleas gavolo oti ti dosol krajot kako te ceka da te vari u kazan radosno smeejki se  . ..
Кон врв
tuturutka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Април.2007
Поени: 1131
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tuturutka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2007 во 16:16
papapapapa. . . Sala nastrana ama zbunet stvarno ni zabega . . . Inace mi se desilo ama ne do tolku . . . Wink Wink Wink
STRUGA
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2007 во 13:31
Sum cul deka najgolemo vozbuduvanje nudi, ako se trljas od soferot
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2007 во 13:24
Во автобус сум се возела само кога сум била на екск*рзија од школо а сега се поретко , па не ми се има десено ова....

LOL LOL LOL LOL
LOL
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2007 во 13:15
ne mora da e vo avtobus za da se palam na nekoja ubafka crnokosesta ciclesta (do 75C) ubavica..... moze i na sred ulica da mi se sluci.....da kazam taka radarot mi funkcionira do kilometer.....
Кон врв
Snajper Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Мај.2007
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Snajper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2007 во 13:02

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 234
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.