IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Цаци Паковска
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Цаци Паковска

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 8>
Автор
Порака Обратен редослед
gordon Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 27
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gordon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2007 во 22:50
Архитектите по правило мора да се едни од лидерите на естетиката. Биле први до фараонот у Египет па на даље... Али тоа не значи дека треба да знаат да поправаат телевизори и да се разбираат у све. Ме нервираат толку ангажирани цури, идите играјте си со другарчињата и е....се!
Кон врв
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2007 во 09:10
Ако ја повикаме на форумов, да си го прочита топиков на нејзино име, веќе ни во огледало не ќе се погледне
Veni Vidi Vici
Кон врв
*R*S* Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *R*S* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2007 во 00:54
neka se vidi u ogledalo pred da izleze na televizija
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2007 во 14:12
Штета што темава не е анкета, па да видевме малку статистика.

Од ова сто го читам, испаѓа дека никој не ја сака! За греота!
Veni Vidi Vici
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2007 во 02:34
....Caci e samo obicna Skopska kalastura...
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2007 во 22:05
многу се чепатисуе...збунетост
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2007 во 15:45
...Mene pa me vadi od takt nesto sosema drugo..Za emisijata nema da komentiram...samo imam edno malo prasanje..Zasto sekoja shusa od "zvezda" koja ke otvori plakar so parcinja od tipot Prada,brada,kada i slicno..posle toa dobiva platezna karticka????
Kako ne i e sram i na toa Caculeto nisko a i na idiotine nasi..eden da se setese da recese..ne blagodaram...ke ja podaram vo Domot na deca bez roditeli i slicno...rabotava ni e koj ima pak da ima,koj nema koj mu e kriv?  s t r a s n oлутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутина
Кон врв
gordon Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2007
Поени: 27
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gordon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2007 во 15:25
Za nea li ke trosime vreme i pari. Stop
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2007 во 11:53
Originally posted by KUKOC7 KUKOC7 напиша:

dobra e caci samo nema koj da ja utepa!!

голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Veni Vidi Vici
Кон врв
KUKOC7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Регистриран: 26.Октомври.2007
Поени: 1852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2007 во 11:44

dobra e caci samo nema koj da ja utepa!!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2007 во 09:25
Смешно е кога самата таа, облечена како да ќе прави пролетна генералка по дома заедно со нејзината чистачка, дава коментари кој како е облечен. Таа има ли огледало?
Veni Vidi Vici
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2007 во 17:52

Caci veli "bidete svoi imajte svoj stil,ne dozvoluvajte drugi da vi sugeriraat ako vie prekrasno se custvuvate vo toa sto go nosite" i vo potpolnost se slozuvam vo toa .

NO, ne mi se dopagaat kritikite nejzini kade sto samata se pobiva vo toa sto go kazala.

Mene licno mi se dopagaat kombinaci kade sto volnata i svilata se prepletkani............mi se dopagaat nesekojdnevni kombinacii.

Caci ne sekogas znae da napravi dobra kombinacija
no,kombinacijata znae da ne e tolku dobra kolku sto dobar  modelot!
Ne e do kombinacijata kako kombinacija tuku do "modelot" eголема%20насмевка

Кон врв
KUKOC7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Регистриран: 26.Октомври.2007
Поени: 1852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2007 во 13:20
so znam misalm ne ja biduva!
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2007 во 13:14
.

Изменето од ACELERA - 17.Март.2010 во 11:58
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.