![]() |
|
КАКВО ДОБРО ДЕЛО БИ МОЖЕЛЕ ДА НАПРАВИТЕ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 9> |
Автор | |
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Црквата ја чинат луѓето а не обредите, зар оставам јас ваква црква како оваа наречена ИДИВИДИ?
![]() П.С. Утре ќе “тркнам“ до некоја богослужба
![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...kaj si ma ljutke edna, aj eve ti edna ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Marice, ti ma ne si vo crkva????????
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Верувај, нема потреба да дадеш отказ од работа за да одиш во хуманитарци. Простор за правење добри, волонтерски дела има секаде околу нас. Само отвори ги очите. Сети се на зборовите на мајка Тереза, каде не повикува да не очекуваме да направиме некое грандиозно големо дело, но постојано да правиме “мали“ добри дела. Ниедно добро дело не е мало, тоа ќе биде големо за оној за кого ќе го направиш. Но мотивот е најважен, Љубовта и Алтрузимот.
Само напред
![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
macaparket ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Da organiziram preku Parketi a i sama (nekako) hum akcii.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
....ДА ВЕ ОСТАВАМ НА МИРА!!!!!....
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Да дадам отказ од работа и да идам у хуманитарци. Често размислувам за ова, иако имам супер работа која многу си ја сакам. Но, понекогаш кога ќе се сетам на некои беспомошни луѓе, сакам се да сторам само за да им помогнам. Најискрено. |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Јас ќе ти дадам што ти е потребно.
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
znam,no toa ne mi e potrebno
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Јас ќе ти вратам на доброто со зло.
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
bi mozela da napravam mnogu...steta sto ne bi mi bilo nisto vozvrateno
![]() |
|
![]() |
|
da napravam nekogo sreken
ili da dadam sreka tamu kade e potrebna,ako mozam Изменето од topsexy - 12.Март.2008 во 22:48 |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
da mi svri nekoj kafe
|
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Да посадиме дрва. Не само денес, туку и утре, и задутре и наредниот ден. Секој ден да се садат дрва, а не само еден ден да го крстиме Денот на дрвото и ајдееее сите садиме, а потоа ништо. Значи треба да се делува постојано и поинтензивно, а не само да си означуваме денови за ова, за она и без резултати...
|
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |