|
Разлика во години: постар или помлад партнер/ка? |
Внеси реплика | страница <1 23456 70> |
Автор | ||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бибич , сменети се генерациите дадо А и од твојата и од постарите има мнооогу кои се затрчале по пари ... растуриле бракови .... А од тие невести кои се години помлади од сопружниците има колку сакаш што легнуваат за 500 денари по цела Мкд , само за да има за неа и детето/децата ... Затоа што мажот не можел да најде работа и тотално е игнориран од цело семејство ...
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
апсолутно си во право Заради тие пари има многу раскинати прекрасни љубови Изменето од емил - 07.Јуни.2014 во 17:53 |
||
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
п.с. која те разочара? покажи ми ја со прст,ќе и’ ја скршам кичмата...она на тебе
|
||
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
||
BIBI_G_3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
млад си за толку да си убеден во тоа што го кажуваш ...
остај ги ти оние од холивуд и хју хефнер... тие не се мерка за морални вредности |
||
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Има исклучоци ... но кај повеќето ... парите се љубов
|
||
|
||
BIBI_G_3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мора ли секаде парите да се пресудни??? баш имам спротивен пример, за маж постар дури 11 години од сопругата...ене ги,си функционираат како вчера да се запознале,а три деца имаат позади себе |
||
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога парите играат ... да прифатлива е и поголема разлика
|
||
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Прифатлива е разлика до 7 години .
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Точно така , кога ќе дојде време за свадба не се битни ... но после тоа си знаат самите ... затоа најдобро е генерациска врска според мене
|
||
|
||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Каков интерес ова е чиста љубов , ахам
Жените не ретко избираат постари партнери бидејќи покрај нив се чувствуваат заштитено и сигурно. Но, што се случува кога разликата меѓу партнерите наместо нормалните 5 до 10 години, е повеќе од четири децении, а мажот плива во пари. Љубов или нешто друго? Лина (27) постојано е покај Роберто (73) и нема проблем со тоа што разликата во години и е повеќе од очигледна. Тој може да и биде дедо, но тоа не ја спречува Нилсон да биде во врска со Кавали, па дури и да му ги мие интимните делови на плажа. Модниот креатор е познат како голем скржавец, па е чудно како Лина и покрај сè останува со него. Тој има 73, а таа само 34 години. Холивудскиот актер вели дека е пресреќен со својата љубов, која не се одделува од него. Иако постои огромна разлика во годините, парот тврди дека возраста не менува ништо кога станува збор за вистински чувства. Што прави 88 годишен старец со 28 годишна жена? Кристал вели дека нејзиниот сакан е полн со разбирање и е навистина забавен тип, но дали тоа е доволно за среќна врска? Освен тоа по се изгледа ги заборави милионите на неговата банкарска сметка, кои најверојатно играат важна улога во нивната „љубов“. |
||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pratete ja sustinata i nema da zgresite,
aj da jadam palacinki..cao...
|
||
vivi
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Многу нормално дека немам гаранција. Но убавината е релативна работа. Тоа што за мене е убаво за тебе може да не е. А доколку стигнал до таму за да си замине, верувај дека барем едното ќе го најдам. ПОДОБАР!
|
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Никогаш немаш гаранција за тоа болдираното . Тоа е секогаш самозалажување за да се стави крај на некоја врзка . Кое што не ти пречи да бараш нешто подобро се разбира
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ме фати, за опашката А има мажи што тешката физичка работа на пример, ги остарела толку многу што на 35 изгледаат како да имаат 50. И има такви што на 50 изгледаат како да имаат 35, поради животниот стил. Истото важи и за жените. Но знаеш што? Ако сака нека оди, јас ќе најдам подобар и поубав од него. Ако бил со мене за убавина, пари или нешто трето, не ми ни треба таков Љубомората е здрава работа, зависи во колкави количини ти е сервирана. Но претераната љубомора, опсесивноста - не е пожелна никаде. |
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
Внеси реплика | страница <1 23456 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |