Автор |
Тема Пребарувај Опции за темата
|
Highlander969
Сениор
Регистриран: 15.Февруари.2009
Локација: Scotland
Статус: Офлајн
Поени: 114
|
Испратена: 23.Јануари.2010 во 16:12 |
Veles
|
|
mungos80
Модератор
АНАРХИСТ
Регистриран: 21.Октомври.2009
Поени: 4330
|
Испратена: 21.Декември.2009 во 16:19 |
Скопје
|
|
zabegan
Модератор
Другарот на Мона Лиза
Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
|
Испратена: 23.Ноември.2009 во 22:32 |
ја гласам темава под итно да се затвори
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Highlight
Нов член
Регистриран: 10.Септември.2009
Поени: 22
|
Испратена: 21.Ноември.2009 во 23:38 |
zabegan напиша:
зарем ова само во Берово го има? и зарем убавината на градовите лежи само во нивната околина?јас сеуште не знам зошто сите сакаат да плукаат по комшијата, дај бе нека се смени веќе менталитетот на народов, имаме земја која е полна со убавини |
Не знам зошто вакви мислења. Па таква е темава, нели? Инаку да, Македонија е една прекрасна земја која изобилува со природа и вегетација! Но таква е темава, секој би требало да си каже кој град најмногу му лежи на срце. Мене конкретно ми лежат места на планина или во комбинација со планина и езеро (Охрид ми е на второ место). Инаку, од Источна Македонија сум бил само во Берово, Штип и Кочани па Берово така ми оставило најдобар впечаток, место баш по мој вкус.
Јас сум Кавадарчанец, исто го сакам и Кавадарци поради непосредната близина на Кожуф планина.
Како што реков, единствен град кој не ми се допаѓа е Прилеп. Поради Пелагониската местоположба има многу лоша клима. Права пустелија без никакво зеленило околу градот. Друга работа, или е пеколно жешко или пак е нон стоп облачно и темно и постојано врне.
Инаку околу среденоста на градовите, речиси сите градови си се горе - долу средени.
Изменето од Highlight - 21.Ноември.2009 во 23:50
|
|
zabegan
Модератор
Другарот на Мона Лиза
|
Испратена: 21.Ноември.2009 во 22:41 |
|
|
|
Highlight
Нов член
Регистриран: 10.Септември.2009
Поени: 22
|
Испратена: 21.Ноември.2009 во 20:00 |
Остајте го народот настрана! Не знам како можете да кажете дека Берово е најгрд град во Македонија Сум бил 2-3 пати во Берово, таква убавина нема никаде во Македонија! Планина, се е зелено, мир и тишина немам зборови Да имам многу пари со задоволство би направил викендица таму и би идел еднаш месечно на релаксација!
Може да се каже дека најгрд град во Македонија е Прилеп! Жива пустелија е, ако го гледаш од Плетвар изгледа како Тексас му фалат само каубојци
Изменето од Highlight - 21.Ноември.2009 во 20:34
|
|
NaturalBlonde
Група
Doll Domination
Регистриран: 20.Ноември.2009
Поени: 73
|
Испратена: 21.Ноември.2009 во 10:30 |
Дебар!
|
Our bodies are prisons for our souls. Our skin and blood, the iron bars of confinement. But fear not. All flesh decays. Death turns all to ash. And thus, death frees every soul.
|
|
zabegan
Модератор
Другарот на Мона Лиза
|
Испратена: 11.Октомври.2009 во 14:43 |
емил напиша:
Не си во право Даре.Кажи ми што му е убавото на Св.Николе на Крива Паланка ,Берово.......
Та таму животот е спрел и старците само чекат да умрат...... |
ти не си во право, секое место на светот си има своја убавина, а секој човек гледа со различни очи
|
|
|
емил
Сениор
зависник идивидовски
Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
|
Испратена: 10.Октомври.2009 во 17:27 |
Не си во право Даре.Кажи ми што му е убавото на Св.Николе на Крива Паланка ,Берово.......
Та таму животот е спрел и старците само чекат да умрат......
|
|
DDarko
Сениор
Миротворец
Регистриран: 14.Мај.2009
Поени: 4356
|
Испратена: 10.Октомври.2009 во 16:36 |
нема грд град во Македонија и како може да постои ваква тема, сите се убави треба да ги сакаме...
|
|
емил
Сениор
зависник идивидовски
Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
|
Испратена: 12.Август.2009 во 08:11 |
abnormalen напиша:
куманово и ................струмица!
|
Ne biv kazal ke Kumanovo e najubavoto mesto na svetot ,no oredeleno ima po grdi gradovi vo Makedonija od nego.
I zosto spored tebe Kumanovo e sred najgrdite gradovi?Bidi malce pokonkretan.
Za mene licno najgrd grad e Kriva Palanka.Nema drugo takvo selo.A se vodi za grad
|
|
Командантица
Сениор
Регистриран: 27.Септември.2008
Поени: 2129
|
Испратена: 11.Август.2009 во 16:19 |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
brza
Сениор
Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
|
Испратена: 10.Август.2009 во 12:34 |
blaze si im na strumichani.....so trgovskiot....em besplatno si parkiraat vo nego...em i zeleniot pazar im e vo nego....shteta samo shto bev vo nedela...pa ne mozev da vidam na shto im lichi,..vnatre... ...a i ...se nadevam deka ne im e i dobitochniot pazar vo...."ghlobal"! ....
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
|
|
Eli
Сениор
Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
|
Испратена: 10.Август.2009 во 11:08 |
zabegan напиша:
abnormalen напиша:
куманово и ................струмица!
| абе не збори така, во струмица имаат трговски... |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|