![]() |
|
Задоволство или разочарување |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 12> |
Автор | ||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Momentalno pijam pivo i mezam taze leb...
![]() |
||
![]() |
||
Luna83 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
|
e stvarno si odlepen zimi se.na sekoj tvoj komentar se gazam od smea.Me interesira dali nekogas si ozbilen i dali znaes da davas seriozni komentari.Ili pa jas ne svakam deka vo se si ti ozbilen,a?Pozz za tebe ![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ti se digne, ama bidne zemjotres ili poplava i te bolat jajca dodeka se obiduvas da spasis gol zivot
|
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Zadovolen sum, ma prezadovolen sum
samo ako ne me razocaraat, ne pa drugo!!!!! |
||
![]() |
||
|
Koga sum razocaran togas sum na svoe...na dobro poznata teritorija...zadovolstvoto me plasi, ne e cesta i dobro poznata pojava
|
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
задоволство!!!
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
![]() |
||
|
Sestra mu na Dzokica se tusirala i za toa vreme dodeka se trla:
- Sakam maz, sakam maz ! Izleguva nadvor i ja ceka na zakazano batka i ja ispofakuva uste na start. Videl ova Dzokica i ide pod tus da se trla i vika : - Sakam tocak, sakam tocak ! |
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Dali ste srekni vo zivotot?Dali mislite deka ste ja postignale celta vo zivotot?Kolku ste zadovolni od mestoto (nivoto)na koe se naodjate vo opstestvoto?
Stanuvate li nautro velejki si :Jas sum sreken i zadovolen covek? Ili pak......luti ste na celiot svet,sakate da ste negde na nekoe drugo mesto,ne vi odi vo zivotot,rabotata..ljubovta..razocarani ste od se.... Животот има повеќе цели и никако не можеш сите да ги исполниш.
Задоволни, незадоволни, тоа е.
Наутро не станувам...Попладне станувам, така да тие мисли не ми се вртат во главата.
Ништо не може да ме разочара.
|
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
Задоволна сум!Кратко и јасно!
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
mazohisti i pesimisti naogjat zadovolstvo vo razocaruvanjeto
a razgaleno rasprdeni se razocaruvat vo zadovolstvoto |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
|
Животот е тркало. Еднаш сме на врвот еднаш сме на дното. Воглавно сум задоволен, иако секогаш може да биде подобро, зар не?
|
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Задоволна сум ....сега
![]() ![]() |
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
potresena sum od golemi zadovolstva bidejki naskoro se pretvorale vo teski razocaruvanja
tolkuvanje br.1: ramnoteza tolkuvanje br.2: prazna glava |
||
![]() |
||
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
|
fala,ke se obidam da ja pronajdam!!! |
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |