![]() |
|
ЕДНОСТАВНО-ЗАБЕЛЕШКА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 8> |
Автор | ||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako ne be!!! Sto mislevte vie tolku lesno ke se otkacite od mene...a?? Setav malku pa sega...ajde..... sto ima ??? ![]() |
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
zabelezuvam deka otkacivme skroz i deka ako prodolzeme vaka na forumot nikad nema seriozno da ne sfatat drugite
|
||
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Uci me majko, uci me,
so da praam, sega li, gazeto me cesa, mnogu de |
||
![]() |
||
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
|
Zabelezav deka brza non-stop i stava kapacinja na mona . . . Ili gresam
![]() |
||
STRUGA
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
ako chovek zabelezuva neshto,....ne treba odma da se vodi pom toa!,....kuklo!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
sum zabelezala deka mnogu furomdzii gi sakaat zivotnite i od pregolema ljubov kon niv gi stavaat na novniot avatar
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Deka vratata me udri po glava so kosot, a stolicata so nogarkata isto taka me akna po noga
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
zabelezuvam deka Dana i bone voopsto gi nema na forumot
|
||
![]() |
||
![]() |
||
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
|
edno cvekje prolet nepraj
![]() ![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
zabelezuvam,...mnogu slepci,...
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
|
so ubavi temi ima a nie sne se fatile baz za najglupavive vecerva....so taka zabegavne...
![]() |
||
![]() |
||
|
ne nikogas... ![]() |
||
![]() |
||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|
zabelezuvam nesto.....i mnogu mi e zal poradi toa...
|
||
![]() |
||
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
|
zabelezav da ZBUNET e favorit na forumot, potpisot na mona ne bese potreben da svatam ova ali ubavo e da se procita
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |