|
Камера и видео. |
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Автор | ||
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj sea ne mi fakajte kusur, pa sepak se bese samo shala. btw, i jas nekako zasega skromno, ama se mislam da se pravam crnec :)
imam nekoi pricini koi me teraat da razmisluvam vo toj pravec, pa zatoa i se rasprasuvav dali ima sansi za priuceni fotografi da se najde rabota kako cirak
Изменето од jane971 - 26.Март.2007 во 17:50 |
||
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
||
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
zatko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Neznam za sto kazuvas,ama Avstralija i Makedonija imaat ist sistem uste od 1980 godina taka da nemalo potreba od konvertiranje,a i mislam ne e fer da se rece deka sme gi molzele nasite crnci,zosto crnci deka rabotat posteno i zarabotuvaat posteno,a toa dali ke izvaat cikenod frizot ne se tie krivi kriva e drzavata nasa sto ne mozese da si go priberi narodot svoj tuku go rasturi niz svetot,mislam deka ne e umesno da se praj majtam na makata tuga http://blissvp.com |
||
www.blissvp.com
|
||
Александар_А
Модератор Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да знаат луѓето за што правиме муабет.
Лево - XH A1 Canon, средина - Z1 Sony, десно - FX7 Sony
|
||
Александар_А
Модератор Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Затко е кај нас можда за чудо ама Канон-от е поефтин и тоа бајаги од Сони. Додуша мојата споредба се однесува за XH A1 i Z1.
|
||
zatko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ace mene ne mi smeta ,poveketo jas samo editiram na kompjuter,te go doteruvam finalniot produkt,kamermanite gi gledam deka koga ke treba da odat na snimanje site se fakaat za sony,a iskreno da ti kazam i koga montiram nekako slikata mi e po ostra,po osetliva na svetlina,sto neznaci deka ne e dobra daleku od toa ama veke koga bi biral za parite a ovde im e tuka cenata,duri Canonot e malku poskap bi ja odbral Sony,i iskreno da ti kazam koga kupuvav novi kameri se zeznav bidejki slusav luge demek canon e top i taka ntaka
http://blissvp.com |
||
www.blissvp.com
|
||
Александар_А
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Многу фино камерче. Искрено ме изненадуваш зошто не си задоволен со него. Ако не ти е проблем и тешко би те замолил да елаборираш зошто не ти прави ќеиф (многу ќе ми значи). Мислам дека обично кога некој ќе се навикне на некој производител избегнува да менува, (да не е тоа работата?) знаеш навика си е навика. Не сум имал прилика практично да ги истормозам за да имам некои мои лични впечатоци но по она што сум го видел...... баш ме чудиш со твојот коментар. Поздрав!
|
||
zatko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
www.blissvp.com
|
||
Александар_А
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Затко кој модел од Canon го имаш? Ако не е тајна.
|
||
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ILI " THOSE WERE DAYS MY FRIEND"
|
||
Born to be alive...
||
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A I VEKE < DA SE NADOPOLNAM> RAZLIKATA MEGU PAL I NTSC E ZANEMARLIVA BIDEJKI KRAJNIOT PROIZVOD KOJ BI BIL NA DISK KE GO VRTAT 98% OD PLEERITE NA PAZAROT. TAKA DA VEKE E NEBITNO...
A EDNO VREME SE PRAVEA PARI SO PRENOS NA NTSC NA PAL, PA SE KUPUVASE PANASONIC AG-w3 ILI SLICEN NA NEGO MULTISISTEM VIDEO REKORDER I SE KONVERTIRAA KASETITE OD USA I AUST. KOI IM GI PRODAVAAA ZORAN I ZATKO NA NASITE CRNCI, A TIE NI GI PRAKAA VO MKD ZA DA NI SE POFALAT SO SVADBATA STO JA NAPRAVILE ILI DEKA KOGA KE SE VRATAT OD VORKOT KE ISTAAT EDNO CHIKEN OD FRIZO I KE GO OPECAT VO MAJKROVEJVO I KE GO SERVIRAAT PRED COLOROT TV VO BOJA EEEEEEEEEEEEE, DOBRI VREMINJA BEA TOA STO BI REKLE: "THOSE WAS A DAYS" |
||
Born to be alive...
||
zatko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ace gi imam i dvete kameri,i da ti kazam pravo Canonot eve veke nekoj mesec nikoj nejke da go upotrebuva od kamermanite
http://blissvp.com |
||
www.blissvp.com
|
||
Александар_А
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Затко ја проверував и споредував и со Sony Z1, и дефинитивно мислам дека Canon-от е за многу работи подобар и од овој модел. Ако ве интересира можам да ги побарам пак и да ви ги оставам адресите (линковите). Sony-то е понобра затоа што подржува и PAL и NTSC системи за разлика од канонот и има декларативно осетливост подобра за 1 лух ама за се друго мислам дека е далеку послаба. Ги симнав дури и упатствата за двете камери така да горе доле (од тоа што сум запамтил) знам и како работат. Т.е. кои подесувања ги нудат. Изменето од Александар_А - 26.Март.2007 во 10:14 |
||
KoKi
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cekaj, mtv kako makedonska televizija ili music television? (oni se veke digitalni...)
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |