![]() |
|
"ЈАС " во сексот... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 11> |
Автор | ||
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
srceto nikogas ne e "jas" toa e srce od dva kompaktni dela..... ![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
vo sexot e najloso ako ima "JAS"
poubavo e da ima "NIE" |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Eleni - 25.Април.2007 во 21:01 |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Po mene zena e kako kondura, nekoja e tesna, nekoja neugledna, nekoja udobna, nekoja raslapana i takaa. . .
|
||
![]() |
||
gocefbn ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
|
Pa zosto da ne,mozes i da se posluzis so elektronski spisanija odnosno "Kama Sutra" i sl. za tehnikite za vodenje ljubov ![]() ![]() A vo kraen slucaj i razmena na partnerot. ![]() |
||
Make love and respect your profession
|
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
Каква технологија??
![]() ![]() ![]() вибро , пупички штоооо?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
gocefbn ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
|
Treba da se proba nova tehnologija , nekoja pointenzivna...sam treba se angaziras
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Тоа е затоа и ја отворив темава знам дека има вакави случаеви а како што можеш да прочиташ сите ко демак не им се десило вака нешто се праат ова или она
![]() ![]() |
||
![]() |
||
zambrota ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 14.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
|
So da prevzeme covek ja razubeduvav deka treba da smeni nesto, da go podobri pristapot, da vnese malku dusa vo seto toa.......... ama nikako ne uspeav nejziniot inaet i samodoverba ja pukna vrskata...
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Za zal sekogas sum vakov
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Секогаш ли си вакаов или секогаш само вака освојуваш на зборчиња?? ![]() ![]() |
||
![]() |
||
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Ништо нема да кажам повеќе освен дека си ја дали вистинската дефиниција за сексот!!!!!!!!!! ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |