![]() |
|
Малтретирање на учениците |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 8> |
Автор | ||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Од 60 до 100 по коцки и по широки.
|
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Уф, ич не сум по душкањето, ќе пратам, па што биде нека биде ![]() |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
siguren si deka se tolku eftini...kade?...od kolku listovi? |
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Една тетратка е 7 денари, а пенкалата ги крадат по кладилниците.
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
По колку е една тетратка ма?
----------------------------------------------- ..neam vrska be...odamna ne kupuvam tetratki... ...majstorce...ti zoshto odeshe vo shkolo...za dekolteto ili da naucish ...matematika...? ...pred da ispratish inspektor...rasprashaj se nastavnickata "koj ja drzi" ? Изменето од mamamd - 25.Март.2008 во 23:41 |
||
![]() |
||
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
НЕКА ГИ СТАВАТ ИСПИШАНИТЕ ТЕТРАТИ ГО МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ АЛИШТА, ПА НЕКА СИ ГИ ИСУШАТ...РЕШЕН ПРОБЛЕМ...
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Не се работи за тетратките, убаво е детето да е одговорно ама ете ако се случи-а се случува, зар ваква казна? Како во старо време што ги казнувале со “пацки“ по склопени прстиња или клечење на пченка? ![]() Изменето од maria_magdalena - 25.Март.2008 во 23:28 |
||
|
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
ЛЕЛЕЕЕЕ, КОЛКУ МЕ ИЗМАЧУВАШЕ ТАА ПО МАТЕМАТИКА...ЌЕ ЈА ВИКНЕВ, БОЖЕМ, ДА МИ ПОЖЕ НЕШТО, А ТАА ШТО ИМАШЕ ЕДМО ДЕКОЛТЕ - ОЧИТЕ ДА ТИ ИСПРСНАТ ВО НЕГО И ДА ТИ СЕ РАЗЛИЈАТ СЕ ДО „ПАПОКОТ НА СВЕТОТ“
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
|
Јас им давам по 100 пати.
Де прати го тој „Инспектор“ кај мене.
|
||
![]() |
||
|
Верувајте, од мака пишувам. Еве детево ја пишува 200-тата реченица, а утре и праќам инспектор.
|
||
|
||
![]() |
||
|
По колку е една тетратка ма?
|
||
![]() |
||
|
...ova e i finansisko maltretiranje na roditelite...po kolku tetratki troshat decata?
|
||
![]() |
||
|
Немој ти против мајка ми оти.......
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |