![]() |
|
Што НЕ! му фали на вашиот град,... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2345> |
Автор | |
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
не му фалат провинцијалци и било кои луѓе што не се родени тука
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
dart ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 39 |
nemame pari drugo nissto
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
prost narod, takvi koi zemaat 10 000 plata a nosat farmerki od 6000 za da gi cenat povekje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
...просјаци
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bibi sk ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 96 |
na Skopje ne mu falat lugje sto ne go sakaat. Takvi ima i premnogu.
|
|
![]() |
|
FANCY ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 148 |
а сега озбилно..... воопште не ни фали парк. ... зосто паркот ни е супер нема залби за него со еден збор абе ПРЕКРАСЕН е!!!
|
|
што ме боли за утре, гајле ми е само за денес -УТРЕ Е ДУРИ УТРЕ
|
|
![]() |
|
FANCY ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 148 |
на мојот град не му фалат глупи и необразовани луге, не му фалат дечки кои се филмат со некој си сарошки "стил" |
|
што ме боли за утре, гајле ми е само за денес -УТРЕ Е ДУРИ УТРЕ
|
|
![]() |
|
MoNiKa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 197 |
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
e,stvarno si bila posebno devijche,..
![]() ![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
MoNiKa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 197 |
NA MOJOT GRAT MU FALI AJRODROM DIZNILENT ZOOLOSKA I NEKOJ DA GI CUVA KUCIJATA SKITNICI
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
На нашиот град му фалат луди луѓе, па да ги увеземе од градот на Шмахер.
|
|
![]() |
|
Schumacher ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
на нашиот град не му фалат луди луге. И онака ги има премногу
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
pa,....po gubreto!,...
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |