|
насмевка |
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Автор | |
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
милооо..срценце мое...насмевни се бар за мене....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЈАС НЕ ЗНАМ ШТО Е НАСМЕВКА ВО МОМЕНТОВ...
|
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ama i se zuti zabite sto ako se nasmee do semafor ovie so autata ke mislat deka se upalilo zolto svetlo
|
|
wila
Сениор Регистриран: 19.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
UF KADE E
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi znaci deka me saka ili nesto i treba od mene
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ke vidite nekoj covek mnogu zamislen ... a vie ste vo kola ... svirnete mu ... i mafnete mu ... i da ve snema ... na retrovizorot ke videte ... kako covekot se smee i vi mafta ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nasmevkata zelezni vrati otvarala,....kobajagi !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Горе_Лево
Сениор Регистриран: 01.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 331 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Правилно Насмевката поттикнива пријатно расположение. Нема ништо поубаво од блага насмевка подарена токму наутро. Макар и од случаен минувач...мами насмевка и на своето лице и денот започнува пријатно |
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja otsabajle ne mozam da go sovladam za da go nateram da moca
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nautro si pravam eden eksperiment ... vleguvam vo kupatilo ... i mu se nasmevnuvam na ogledaloto ... i za cudo i toa se smee ... i zaminuvam na rabota ... !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nasmevkata e najubavoto oruzje koga prijatelite te gledaat deka se smees drago im e sto imaat za prijatel prijaten covek , neprijatelite samo sakaat da te vidat so dolgo lice , koga te gledaaat kako se smees , im ide da puknat od maka |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |