![]() |
|
Македонски бендови |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 8> |
Автор | |
Џон Траконтра ![]() Група ![]() Регистриран: 29.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Во трансој паѓаше ти од таа песна.. те знам од мал....
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
кога сме кај македонските бендови, сега се сетив на ареа, дека ги слушав како мал, сега на радио ми ја пуштија Одведи ме и сум заборавил колку многу ми се свиѓаше
да не знае некој каде можам да ја најдам песната? |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Леб И Сол
Анастазија Плус Синтезис
se ostanato TAPA ...........
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Најдоброто од Македонија, според мене ![]() Плус Синтезис, и нив ги почитувам ![]() |
|
![]() |
|
Предраг ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Деебре...шо е ова само 1(2) ја спомна Анастазија.
![]() Мои миленици се: Леб И Сол Анастазија Мизар Архангел Нема појќе бендои(барем не за мене) |
|
![]() |
|
Turvior ![]() Нов член ![]() Регистриран: 09.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 25 |
ARHANGEL, MIZAR, LAST EXPEDITION, DEDICATED FOR LIVE, POINT BLANK............ itn
|
|
![]() |
|
macaparket ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Foltin se zakon.Posebno ovoj noviov album.Nemozam da prestanam da go slusam.
|
|
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Архангел, Леб и Сол, Мизар, Синтезис, Анастасиа...
|
|
![]() |
|
Majkl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
1. AREA ![]() 2. GREY NOVA ![]() 3. SUPERHIX ![]() 4. FOLTIN ![]() 5. ARHANGEL А на Елена Ристеска и Каролина Гочева неможам да им простам ![]() ![]() Изменето од Majkl - 25.Јуни.2008 во 21:50 |
|
![]() |
|
grunge_girl ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 25.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
Paa iako golem del od muzikata so se emituva po tv e srajne ( izvinete na izrazov ) jas sepak mislam deka imame mnogu dobri rock i metal grupi. Mene megu omilenite mi se :
1. Arhangel- najdobar bend spored mene so najdobri tekstovi so prekrasna muzika .... nz. . gi obozavam 2. Superhiks- tolku veseli luge nemam videno ko ke pojdam na koncert si pominuvam najzakon 3. Serpentine fire 4. Warnament 5.Vandal 6 Dedicated for life 7. INHIBIT 8. Sanatorium 9. Mortality 10. Decadence i mnogu drugi da ne gi nabrojuvam |
|
all this pain is an ilusion....
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Arhangel,Leb i Sol,Superhiks..
|
|
![]() |
|
macaparket ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Parketi,Parketi,Parketi,Parketi,Parketi,Parketi,Parketi,Parketi,Parketi,Parketi,Parketi, i dali spomnav Parketi???
![]() ![]() ![]() Isto i Foltin.Drugi vo momentov ne mi teknuvaat!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
пошо не ги слушате повеќето мк. метал бендови
![]() еве ги тие што мене ми се свиѓаат Serpentine fire Jason Vandal Dedicated for life Sofar Last act of defiance ![]() Sanatorium у pоследно време почнав да се интересирам и за други бендови и затоа и ја отворив темава |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
marjancho ![]() Нов член ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Ima li gi nekoj karburatori da gi stave na rapidshare, utepahse gi trazejki fala
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |