IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Смртоносна магија со помош на жива
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Смртоносна магија со помош на жива

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 7>
Автор
Порака Обратен редослед
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2008 во 09:13
Мене не ми е јасно како може да се употребуваат такви метали за да се омаѓија некој и на кој начин делуваат тие на организмот, но познавам жртва на магија која можам да тврдам 100% дека магијата е вистинска и дека жртвата често знае и да биде несвесна што и се случува.
Затоа подалеку од прости луѓе, тие имаат ниска интелигенција и се служат најчесто со алтернативни решенија во живот.
Оловото исто е едно од тие гадости. Самата симболика на металите е ТЕШКА. тежина, тешка магија.
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2008 во 23:39
Тогаш не се работи за маѓија, туку за класичнио труење, зар има и такви тровачи на денешницаваизненадување
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
RUKICA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Октомври.2008
Поени: 101
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUKICA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2008 во 23:18
SLUSNAV DEKA ZIVATA NAJMNOGU JA STAVAT VO KAFE, PA ZATOA NEMOJTE KAJ NEPOZNATI LUGE DA PIETE KAFE....UFFF STRASNA RABOTA, SVETOT VEKE POLUDE..
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2008 во 21:07
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

Добро што е финтава, мислам што треба да чувствува човек па за да знае дека некој му направил маѓија со жива?

94% померетување на мозокот! Не мора ништо да чувстува
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2008 во 16:14
Добро што е финтава, мислам што треба да чувствува човек па за да знае дека некој му направил маѓија со жива?

МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2008 во 14:36
Јас за прв пат,за ова слушнав пред една недела.....
ми кажа жена на која и ја извадиле,баш се позачудив,дури и нејзиното едно годишно детенце примило преку неа зошто го дои..........
живата шетала по цело тело ,но нај опасно е ако дојде до срцето..........
Неможам да ги разберам луѓето кои мислат само како да ти наштетат
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2008 во 02:50
Originally posted by BlackDevil BlackDevil напиша:

Човек не може се да знае......
Човек учи додека е жив.......
а и тогаш кога заминува од тука не знае ништо....

Тогаш најмалку знае...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2008 во 02:45
Човек не може се да знае......
Човек учи додека е жив.......
а и тогаш кога заминува од тука не знае ништо....
Кон врв
n1k0La Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Ride To Live Live To Ride

Регистриран: 31.Јули.2008
Локација: Macedonia
Поени: 357
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај n1k0La Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2008 во 02:36
mene mi se ima skrseno toplomer 2 pati do sea fala bogu nisto ne mi e
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2008 во 02:25

И јас немам слушнато за такво нешто...збунетост

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2008 во 02:15
Не е се толку мрачно во врска со живата.Колку што може лошо да се прави со неа толку може и добро.На пр.ако дома се чува жива(ок ова според некои старински верувања)толку повеќе среќа за домот(но за тоа никој од надвор да не знае).Жива се нарекува според тоа ако ја разлееш таа ќе се "разбега" насекаде и ќе се изгуби а тогаш се губи и среќата.А за маѓии со неа не сум слушнал досега.
Кон врв
Astra Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2008
Поени: 297
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Astra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2008 во 10:34
samo sum cula za ovaa li mi deluva premnogu mracno
What you see,hear and feel is not always true.
Кон врв
Spejs Nigrutin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Септември.2008
Поени: 74
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Spejs Nigrutin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2008 во 15:05
Originally posted by Ena Ena напиша:

ajдеееееее глупости, магија со жива од топломер......ајде нека дојде некој мене да ми стави

vistina e postoi taa magija i postoi eden oga vo kumanovo, ogava moze da ja izvadi zivata . moze da ja najde so obicna lupa .najcudno e toa sto ogava ne gleda niz objektivot na lupata tuku samo te dopira po teloto.ni jas ne veruvav koga barase ziva po moeto telo za sreca nisto ne najde no koga vidov sto izvadi od teloto na majka mi i nacinot kako go izvede toa se zgroziv

Изменето од Spejs Nigrutin - 04.Октомври.2008 во 15:08
Кон врв
Ena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 798
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 23:09
ajдеееееее глупости, магија со жива од топломер......ајде нека дојде некој мене да ми стави
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 7>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.