|
Смртоносна магија со помош на жива |
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Автор | |
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене не ми е јасно како може да се употребуваат такви метали за да се омаѓија некој и на кој начин делуваат тие на организмот, но познавам жртва на магија која можам да тврдам 100% дека магијата е вистинска и дека жртвата често знае и да биде несвесна што и се случува.
Затоа подалеку од прости луѓе, тие имаат ниска интелигенција и се служат најчесто со алтернативни решенија во живот. Оловото исто е едно од тие гадости. Самата симболика на металите е ТЕШКА. тежина, тешка магија. |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тогаш не се работи за маѓија, туку за класичнио труење, зар има и такви тровачи на денешницава
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
RUKICA
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SLUSNAV DEKA ZIVATA NAJMNOGU JA STAVAT VO KAFE, PA ZATOA NEMOJTE KAJ NEPOZNATI LUGE DA PIETE KAFE....UFFF STRASNA RABOTA, SVETOT VEKE POLUDE..
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
94% померетување на мозокот! Не мора ништо да чувстува |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро што е финтава, мислам што треба да чувствува човек па за да знае дека некој му направил маѓија со жива?
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас за прв пат,за ова слушнав пред една недела.....
ми кажа жена на која и ја извадиле,баш се позачудив,дури и нејзиното едно годишно детенце примило преку неа зошто го дои.......... живата шетала по цело тело ,но нај опасно е ако дојде до срцето.......... Неможам да ги разберам луѓето кои мислат само како да ти наштетат |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тогаш најмалку знае...
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Човек не може се да знае......
Човек учи додека е жив....... а и тогаш кога заминува од тука не знае ништо.... |
|
|
|
n1k0La
Сениор Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene mi se ima skrseno toplomer 2 pati do sea fala bogu nisto ne mi e
|
|
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас немам слушнато за такво нешто... |
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е се толку мрачно во врска со живата.Колку што може лошо да се прави со неа толку може и добро.На пр.ако дома се чува жива(ок ова според некои старински верувања)толку повеќе среќа за домот(но за тоа никој од надвор да не знае).Жива се нарекува според тоа ако ја разлееш таа ќе се "разбега" насекаде и ќе се изгуби а тогаш се губи и среќата.А за маѓии со неа не сум слушнал досега.
|
|
|
|
Astra
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo sum cula za ovaa li mi deluva premnogu mracno
|
|
What you see,hear and feel is not always true.
|
|
Spejs Nigrutin
Сениор Регистриран: 29.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 74 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vistina e postoi taa magija i postoi eden oga vo kumanovo, ogava moze da ja izvadi zivata . moze da ja najde so obicna lupa .najcudno e toa sto ogava ne gleda niz objektivot na lupata tuku samo te dopira po teloto.ni jas ne veruvav koga barase ziva po moeto telo za sreca nisto ne najde no koga vidov sto izvadi od teloto na majka mi i nacinot kako go izvede toa se zgroziv Изменето од Spejs Nigrutin - 04.Октомври.2008 во 15:08 |
|
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajдеееееее глупости, магија со жива од топломер......ајде нека дојде некој мене да ми стави
|
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |