|
Кој е подобар во љубовта? |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |
butterfly13
Нов член Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zenite sakaat so celosvoe srce - koga sakaat a mazite ne. |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema podelbi : i dvata pola podednakvo znaat da ljubat , nekoi toa pomalku go pokazuvaat , a nekoi poveke
|
|
|
|
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa da... ama mislam individualno e koj e podobar... nema vrska dali si masko - zensko...ima luge so se trudat i luge so si svajkat se onaka zdravo za gotovo...
|
|
snegulka
Сениор Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нема правило кој е подобар,едноставно љубовта може да завладее и со момчињата и со девојките,едноставно двајцата треба да пружат љубов еднакво за да бидат среќни,нели за љубов се потребни двајца
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е ај сега.... И мене еден ми досаѓа пошо ме сака и цело време ми се
пушта кога ќе се видиме(многу е упорен) и малку ме нервира али сепак ми
е убаво Знам дека некој ме сака Може глупо звучи али....
Али за кој како.... |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene ako jas nekogo ne sakam zasto ona da me saka:)
ne svacam i da me maltretira dosaga:)
a?
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па на кој не му годи да биде сакан? |
|
|
|
laze
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
anne
Група Регистриран: 09.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OBETE SE DOBRI MORI CUPE I MASKITE I ZENSKITE
|
|
i love mu love, mu love is you
so I LOVE YOU??? |
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga vaka bi analizirala koj e podobar dali jas ili partnerot , bi rekla deka e toj, toj e strpliv so mene, po nezen vo pogled na se, za nego ljubovta e se.
Jas i ljubovta , ma taa tolku me opkruzila sto mi e ubavo mi godi koga sum sakana , a osobeno koga na nego mu ja vozvrakam ovaa ljubov zosto ljubovta ne se cuva za sebe, taa se spodeluva so toj koj ja zasluzuva.Taka nie sme edno:) btw..vajda sum na temata , sega kako ja svativ, koj e podobar vo ljubovta malku i naslovot me dvoumi sto i kako e... |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LOSO ZA NIV NE ZA NAS
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е тоа е веќе лошо....
|
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
POSTOJAT DRZAVI KADE NEMA LJUBOV
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е да, и околината има влијание..... И не е фиксно тоа...... Се менува.....
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |